2777
2789
عنوان

بهم بارها گفت قدت خیلی بلنده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 60 پست
خوب بگه،اون شایدهرروزیک حرفی بزنه🤷‍♀️

وشت سر هک الان توی گروه چند نفر تخریبم کردن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

منم قدم بلنده و باهاش کیف میکنم.محلش نذارهمه آدم ها با هر شکل ظاهری قابل احترام و ارزش هستن

دقیقا

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب بابا قد به این زیبای و متناسبی ناراحت نباش اون نسبت به شما کوتاه دیده خودشو به خاطر این شما رو ...

الان پشت سر هم توی گروهمون تخریب ام کردن اشکم در اومد

خدایی تو کار مردم این کشور موندم چکار به قدوقواره یکدیگر دارن ؟

دقیقا

اگه قد بلند باشی میگن خیلی بلندیوقتی قدت کوتاهی بهت میگن کوتوله ول کن حرف مردم رواگرم باز گفت بهش بگ ...

پشت سر هم بقیه ام تخریب کردن الان دارم گریه میکنم

الان پشت سر هم توی گروهمون تخریب ام کردن اشکم در اومد

چرا خودتو اذیت میکنی دختر  میدونی چند تا دختر حتی پسر ارزو دارن هم قد تو باشن و نیستن

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
چرا خودتو اذیت میکنی دختر میدونی چند تا دختر حتی پسر ارزو دارن هم قد تو باشن و نیستن

چرا همشون اینطوری گفتن؟!

قفسه سینم درد میکنه..

من قدم کوتاهه عزیزم خیلی دوس داشتم بلند میبود ولی نیست از من بشنو که هرکی بهت گفت قدت ایراد داره از حسادته یعنی یه جایش سوخته اینو گفته که بلکه  کمی از درجه سوختگیش کم بشه

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من قدم کوتاهه عزیزم خیلی دوس داشتم بلند میبود ولی نیست از من بشنو که هرکی بهت گفت قدت ایراد داره از ...

چرا معمولا پسرا ام هیت میدن؟

میگن دختر باید ظریف باشه؟

چرا همشون اینطوری گفتن؟!قفسه سینم درد میکنه..

اگه قدت عزیزم  خیلی متناسبه جوری هم نیست که بگیم  بد جوره یا توذوق میزنه تازه میگی اندامت هم که عالیه الکیدخود خوری نکن پاشو دختر  حیفه چشمات نیست نشستی به خاطر ایندچرندیات گریه میکنی

اگه قدت عزیزم خیلی متناسبه جوری هم نیست که بگیم بد جوره یا توذوق میزنه تازه میگی اندامت هم که عالی ...

بدنسازی کار میکنم اوکی ام

چرا معمولا پسرا ام هیت میدن؟میگن دختر باید ظریف باشه؟

باور کن تنخور لباس تو تن شما که قد متناسب و هیکل زیبا داری  قشنگتره 

باور کن تنخور لباس تو تن شما که قد متناسب و هیکل زیبا داری قشنگتره

اهوم

متاسفم براشون💔

ی پسره با قد 160 بهم هیت داد من گفتم خداحفظتون کنه شمارو هم خدا آفریده هرقدی زیبایی های خودشو داره و...

یعنی با اینکه دلم شکسته بود گریه میکردم دلم نیومد طرفو بشکونم💔 

اهوممتاسفم براشون💔ی پسره با قد 160 بهم هیت داد من گفتم خداحفظتون کنه شمارو هم خدا آفریده هرقدی زیبا ...

اخه  چی بگم بهت  اگه من هم قد و هیکل شما بودم خدای اعتماد بنفس بودم نمیزاشتم کسی جرات کنه راجبم چیزی بگه چه برسه به قدم