2777
2789
عنوان

من واقعا آدم های فقیر رو که چندتا بچه میارن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید الان ملاک بابا و مامان خوب شده این که هر مرتبه پدر و مادر هر چی بچه خواست فراهم کنه این تربیت ...

چه ربطی داره؟ 

بچه نیاز به مسافرت، کلاس تفریحی و مهارت های مختلف داره بچه ای که مدام تو خونه باشه منزوی و پرخاشگر میشه. بچه بدنش نیاز به میوه و پروتئین و گوشت نداره؟ مریض بشه دوا درمون نمیخواد؟ هر کدوم از اینا خودش کلی هزینه داره مگه الکیه اخه بچه داشتن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

ببینید واقعااااا پول چیز مهمی هست و همه اینو قبول داریم ..ولی از نظر شما بچه ی فرد پولدار نمیتونه مع ...

ولی بچه فقیر میتونه عقده ای بشه 

ولی بچه فقیر میتونه به جای درس خوندن بره حمالی و کار کردن ( نمونش همین بچه های سر چهار راه ها که دستمال کاغذی میفروشن‌ به جای درس خوندن)

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

ببینید واقعااااا پول چیز مهمی هست و همه اینو قبول داریم ..ولی از نظر شما بچه ی فرد پولدار نمیتونه مع ...

من نمیگم پولدار حتی اسم پولدار هم نیاوردم ولی طرف حداقل باید بتونه بچه خودشو ساپورت کنه 

ممکنه پولدار و فقیر نداره اصلا قتل یا تج*اوز این به این بستگی داره تو چه محیطی بزرگ شده 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

داریم در مورد اکثریت جامعه حرف می‌زنیم متوجه هستی ؟

کسی نمیتونه کتمان کنه که توی خانواده مرفه هم اینجور آدما هستن همونطور که کسی که عقل و بار درست حسابی داره نمیتونه اینو انکار کنه که عامل اصلی همه اون جرم و جنایتا دقیقا همین فقر و خانواده بی فرهنگ هست 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

چه ربطی داره؟ بچه نیاز به مسافرت، کلاس تفریحی و مهارت های مختلف داره بچه ای که مدام تو خونه باشه منز ...

کسی دقتی بچه میاره قطعا فکر همه جاشو میکنه 

دلیل نمیشه چون خودمون تو شرایط خاص بزرگ شدیم بقیه نشدن بگیم واااای چرا بقیه اینجوری بزرگ شدن .

هر خانواده یه شرایطی داره 

من میگم نباید با یه نگاه همه قضاوت کرد 

یکی دوست داره یه بچه بیاره یکی ده تا به ما ربطی نداره

پدرشون چی؟این مادرش ممکنه خسیش باشه شایدم نداره پس واقعا چرا بچه دار میشن اصلا درک نمیکنم

اگر نداره و سخته چرا باز بچه کوچیک داره.

یکی پسرش جوانه نیاز به همه جور حمایت داره چون درسم نخوند و کارم حالا حالاها به درامد نمیرسه.بارداره برای بار چهارم.میگه من گفتم دیگه یائسه ام.خیلی هم خوشحالن

ببخشید الان ملاک بابا و مامان خوب شده این که هر مرتبه پدر و مادر هر چی بچه خواست فراهم کنه این تربیت ...

من خودمو براتون مثال بزنم به منم نه گفتن اصلا ضره ای دختر لوسی نشدم مشکل ساپورت کردن خانواده هست که بچش یه عروسک خواست تو بچگی بتونه بخره و وقتی بزرگم شد بتوته حمایت کنه

ربط به فقر نداره ربط به سواد و شعور داره یه جا خوندم عاقلا هیچ تولید مثلی نمیکنن به خاطر همین یه ...

دقیقا موافقم منم 

والا اطرافم خونواده هایی دیدم چهار پنج تا بچه حتی بیشترم دارن ک هر کدوم دکتر،مهندس،معلم،حتی کارگرن ک خیلی شریف و بزرگوارن...

خونواده تک فرزندم دیدم ک بچشون آبرو براشون نذاشته!انقد کثافت کاری کرده