2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همسرتون یک نفر دیگست 

اولا چقدر سریع ازدواج کردی   

حداقل خود ازدواج حداقل یک روند شش ماهه هست 

چطور اینقدر سریع بعد کات ازدواج کردین 

و دوپ بچه لطفا ببینید هیچوقت با همکارتون تو رابطه نرین 

صد بار کات کردیم دیگه سنم رفت بالا آخرین کات پر‌ کشیدم

خوب کردی بابا.  اینکه میگن بعد کات صبر کن فرصت سوزیه.  از کجا معلوم بعدا کی بیاد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم توی روند مثلا طلاقم

من سه ساله شما چند وقته ؟!  همه چی همه چی بخشیدم اماحکم طلاق تجدید نظر نداد اما دیوان داده . بخاطره اینکه خودم دو دل میشدم اونم الکی میگه دوستت دارم طلاق نمی‌دم در حالی که سه سال بلاتکلیف تنها زندگی میکنم فقط چند وقت یکبار به یک بهونه پیام میدیم 

🕊
صد بار کات کردیم دیگه سنم رفت بالا آخرین کات پر‌ کشیدم

کلا چیزی هست تموم شده دفترش ببند برو 

وافعا مهم نیست الان چه غلطی میکنه 

فقط دخترها جونی که این تایپک میبیند باید یاد ‌گیرن با همکار تو رابطه نرن بعد بار اول کات آخرین کات باسه نزارن صدبار بشه

و نکته مهم یک رابطه بعد حداقل۹ ماه و حداکثر ۲ سال 

یعنی اندازه ۹ ماه زاییدن بچه به خودشون رابطه وقت بدن سریع عقد نکنند بزارن احساسات و پیچیدگی ذهنشون رفع شه شناخت حاصل بشه 

نزارن بیشتر از دوسال طول بکشه و کات کنند. 

هیچی ولش کن کلا خواستم بگم خیلی بر عکسن

بیخیال شو 

فکرت فقط همسرت باشه 

اون آدم همونه چون دیده ازدواج کردید داره کاری می‌کنه که از این ور رونده از اون ور مونده باشید بازی نکنید با خودتون اون آدم تکلیف اش با خودش مشخص بود 

🕊
من سه ساله شما چند وقته ؟! همه چی همه چی بخشیدم اماحکم طلاق تجدید نظر نداد اما دیوان داده . بخاطره ...

من ۴ ماه تقریبا ۱۳ سال زندگی

در خواست طلاق ندادم 

اونم نرفته اقدام کنه

شکایت نفقه کردم اونو زد

اما دنبالم نیومد 

هیچی اصلا مرده و زنده ام براش فرقی نداره