2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی بیایدد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 29 پست
نه باید نمره ام خوب باشه پاس کن بره چیه

خب پس بشین بخون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب پس بشین بخون

خب میگم کلاس و خوابگاه دارم روزانه بیش از چندساعت نمیتونم بخونم 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی کافیه ؟حس بدی دارم کم میخونم انگار

اره کافیه ولی ادمه بده لطفاا و ول نکن وگرنع روی هم انباشته شه بد میشه همین ساعت اگه تونستی برسون 4 ساعت اگرم نه  همون 3 رو بخون کافیه

خب میگم کلاس و خوابگاه دارم روزانه بیش از چندساعت نمیتونم بخونم

همون چند ساعت کافیه سخت نگیر

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همچنین عزیزم شما قدر میخونی

من ورودی بهمنم 

پلی ار دوتا دانشجوی ترم بالا پرسیدم گفتن دو سه ساعت کافیه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

فکر میکردم اگه پزشک شدم باید خودکشی کنم با درس😆😆موفق باشی عزیزم.💚

منم ولی اصلا وقت نمیشه اینقدر کلاسا زیادن

جدی بعد نمره هات چطور شد

خوب بود 

دیگه تو دانشگاه ۲۰ گرفتن  کار سختیه باید پوست خودتو بکنی تو یه سری از درسا

خودتو با نمره عذاب نده فقط سعی کن نیفتی چون اگه از چارت عقب بیفتی کارت سخت میشه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
خوش میگذره دانشگاه؟محیطش چجوریه؟درسا سخته؟

درسا حجم بسیار زیادی دارن کلاسا از هشت صبح تا پنج عصرن و شش قبحم باید بیدارشم 

خوابگاه اذیت میکنه ولی خونه خودتون باشی بهتره

من روزانه نمیخوندم، چند روز منتهی به امتحان ها میخوندمروزانه اگر بخوای بخونی ۲،۳ ساعت کافی و حتی زیا ...

نمراتتون چطر شد مثلا بیوشیمی و جنین یا بافت