2777
2789

می‌دونم احتمالا جواب هیچ کدومه ولی بین بد و بدتره

اولی هیچ مشکلی نداشتیم با هم از اول رابطه و تست روان شناسی دادیم سلامت روان کامل داشت و برام خرج میکرد و مهربونم بود و بهم کار یاد داد و منو مستقل کرد و خانواده با محبت داره و مادر بسیار خوب ولیبیی یه چیز بد تو گذشته اش باشه و سیگار بکشه و هر از چند گاهی م شروب بخوره و نمازم نمی‌خونه و خانواده پر جمعیت ولی همشون با محبت و منطقی 

دومی خانواده پولدار و تحصیل کرده و نماز خون و سیگار نمی‌کشه وخانواده کم جمعیت و خودش پولدار و گفت نمی‌خواد غذا درست کنی تو خونه و بیرون میخوریم همیشه و مهمون اومد دوست ندارم پاشی کار کنی براشون و سفارش می‌دیدم ولی اوایل رابطه وایب کنترل گری بده با مثلا دو ساعت تو روز حرف زدن تلفنی و یکبار گوشی برنداشتم عصبانی شده بود 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حرفای دومی هواس هوااااا باور نکنیا خودشم یه بار جوابشو ندادی عصبی شده که خودی نشون داده من میگم ...

اولی گذشته اش این بوده قبلا گل می‌کشیده 

دومی ۴ تا رستوران و دو تا کیترینگ داشت به خاطر همون می‌گفت غذا از بیرون و فلان 

اولی گذشته اش این بوده قبلا گل می‌کشیده دومی ۴ تا رستوران و دو تا کیترینگ داشت به خاطر همون می‌گفت غ ...

قبلا گل میکشیده؟؟ پسسس نههه 

ادم هر چقدرم جلو بره همون ادمه من تو دورو بریام دیدم طرف قبلا مواد میکشیده ۵ سال لب به هیچی نزده بعد ۵ سال باز شروع کرده 

بنظرم اولی خوبه یعنی بنظرم اینکه یک چیز بد تو گذشته اش داره اگه بتونید باهم رفیق باشین عاشق هم بمونین دیگه حتی اذیتش نمیکنه شاید دیگه حتی بهش فکر هم نکنه و در مورد نماز هم لزوما هرکس نماز نمی‌مونه آدم بدی نیست هرکس هم نماز میخونه آدم خوبی نیست آدم و به قلبش بشناس

بنظرم اولی خوبه یعنی بنظرم اینکه یک چیز بد تو گذشته اش داره اگه بتونید باهم رفیق باشین عاشق هم بمونی ...

گذشته اولی این بوده گل میکشیده 

حیف باشه خیلی قلبم با مورد اوله ولی میترسم 

گذشته اولی این بوده گل میکشیده حیف باشه خیلی قلبم با مورد اوله ولی میترسم

اگه الان دوستت داره و عاشقت بمونه بعداً هم برنمی‌گرده 

اگه خواستی باهاش یه زندگی شروع کنی خط قرمزاتو بهش بگو 

اگه الان دوستت داره و عاشقت بمونه بعداً هم برنمی‌گرده اگه خواستی باهاش یه زندگی شروع کنی خط قرمزاتو ...

برای گل کسی تو اطرافیان دیدین اینجور پاک بمونه ؟دلم روشن شد یکم 🙏🥲