2777
2789
عنوان

بین این دو نفر کدوم برای ازدواج خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی چرا به دلت نیست؟یک مقدار بیشتر باهاش آشنا شو

سر یه تلفن جواب ندادن عصبانی شد همون جلسه دوم شکم به اینه یه وقت کنترلگر و شکاک و عصبی نباشه 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

آره ما تو فامیل بودن که چند سال می‌کشیدن ولی گذاشته کنار الان سالم زندگی میکنه

دقیقا مام تو فامیل داریم الان پاکن

سر یه تلفن جواب ندادن عصبانی شد همون جلسه دوم شکم به اینه یه وقت کنترلگر و شکاک و عصبی نباشه

والا همسر منم تو نامزدی خیلی حساس بود که من جواب تلفن ندم یا جواب پیام رو دیر بدم 

ولی خدایی نه کنترلگره نه شکاک نه عصبی 

خیلی منظم و منضبط   

والا همسر منم تو نامزدی خیلی حساس بود که من جواب تلفن ندم یا جواب پیام رو دیر بدم ولی خدایی نه کنترل ...

ااا جدی 

چون دومیه همینش رو مخم بود حالا باید برم جلوتر ببینم از رو کنترل و عصبانی بودن نباشه 

می‌گفت داداشش چون جواب تلفنش رو نمی‌داده هیچ وقت باهاش رابطه فامیلی ندارع و فقط شریکن من دیدم این داداش خودشو ول کرده ترسیدم 

دوتاش خوبه هر کدوم که به دلت میشینه وقتی کنارشی حس خوب داری اون انتخاب کن

از نظر شما کسی که مشروب میخوره سیگار میکشه خوبه؟!!

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»