2777
2789
عنوان

همسرم یه دوستی داره نزدیک چهل سالشه مجرده

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 64 پست
ازدواج دختر خانوم بازیگوش و کم سن با آقاپسر محتاط و باتجربه قطعا زندگی خوبی نخواهند داشت

رمان قشنگی میشه

ولی زندگی واقعی گوههه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چقدر راحت دیگران قضاوت میکنی حالا شاید هم اهل صیغه نبوده مگه هر کی پول داره باید زودی ازدواج کنه شای ...

اهل هیچی نیست هیچی

شوهرم میشناستش 

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل هیچی نیست هیچیشوهرم میشناستش

امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد

حالا شاید دخترخانم جواب منفی داد

ان شاالله خوشبخت بشه!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چقدر راحت دیگران قضاوت میکنی حالا شاید هم اهل صیغه نبوده مگه هر کی پول داره باید زودی ازدواج کنه شای ...

مثلاً شرایط خانوادگی یک آقازاده چطور می‌خواسته باشه ؟ 🤔جز رفاه وخوشی مگه محدودیت ومحرومیتی هم دارن؟

مثلاً شرایط خانوادگی یک آقازاده چطور می‌خواسته باشه ؟ 🤔جز رفاه وخوشی مگه محدودیت ومحرومیتی هم دارن؟

ببین اینقدر خشک هست تاحالا نتونسته با کسی ارتباط بگیره

بخودش نمیرسه  بیشتر وقتا موهاش ژولیدس

نمیدونم چرا ولی این مدلی زندگی میکنه

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

ببین اینقدر خشک هست تاحالا نتونسته با کسی ارتباط بگیرهبخودش نمیرسه بیشتر وقتا موهاش ژولیدسنمیدونم چ ...

پس چطوری مخ دختر ۲۲ ساله رو زده؟

دختره چطوریه خوانوادش پولدارن؟

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

دختره به سن و سال منه 

من با شوهرم هفت سال اختلاف سنی داریم 

الان احساس میکنم این اختلاف سنیه خیلی داره اذیتم می‌کنه 

احساس میکنم شوهرم زیادی بزرگتره از من

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بنظرم بلد نیست ارتباط بگیره چون خیلی سادس

آقازاده بی عرضه ؟؟؟🫤 

بابامسئولش چطور گذاشته این چلفتی باربیاد و عذب بمونه ؟ این آقازاده ها با هزارتا دختر میگردن آخرش تو۴۰ میرن سراغ دختر ۲۰ساله اداتنگا رو درمیارن که ما ساده و سربه زیر بودیم 😑 من که باورم نمیشه هیچ ذهنیت خوبی هم به آقازاده های نکبت ندارم اکثرا دنبال دختربازی و صیغه بازین