2777
2789

متولد ۶۳ فکر کنم چهل و خورده ایه

بعد مدتها یه دختره چشمشو گرفته ۲۲ سالشه دختره

ویژگی های پسره خیلی پولداره باباش یکی از مقاماته که اسم نمی‌برم  یه خونه ۱۷۰ متری تو سعادت آباد داره

تاحالا نه تو رابطه بوده نه دوست دختر داشته هیچی 

قیافش معمولیه بخودش نمیرسه زیاد تیپ بروز و اینا بلد نیست لاغره 

شوهرم میگه دختره باید از خداش باشه 

گفتم تو دخالت نکن اختلافات سنیشون زیاده تفاوت عقیدتی دارن آقا مذهبی و خشک دختره مانتویی

دختره هنوز بچس

شوهرم میگه نه به این جواب بله بده میره تو بهشت🤒

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

شوهرت راست میگه

رسما شوگر ددیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره خیلی کوچیکه گناه داره

اگه مرده از این ساده لوح ها و ساده ها باشه اتفاقا عالیه

با چهار تا چرب زبونی میتونه جمعش کنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تصور شوهرت از بهشت صرفا پول و اعتباره

فرض کنیم ازدواج کردن به خاطر اختلاف عقاید زندگی زهرمارشون شد پول حلش میکنه؟

به خاطر اختلاف سنی خوب نتونستن با هم ارتباط بگیرن چی؟

حالا برو دنبال مشاوره و... اونم معلوم نیست به چه نتیجه‌ای برسه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کدوم بهشت؟ یه مرد چهل ساله رو که بخوای یاد بدی چطور ناز بکشه توجه کنه و… اون جهنم نه بهشت

منم همینو گفتم بهش 

گفتم فکر نکنم دختره قبول کنه 

تنها ویژگیش پولدار بودنشه و اینکه اهل خیانت نیست

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع