2777
2789
عنوان

همسرم یه دوستی داره نزدیک چهل سالشه مجرده

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز در نظر داره به شوهرم گفته فقط

دختره همسنای منه بنظرم دختره قبول نمیکنه چون نسل ماها خیلی فانتزی فکر میکنیم این اقا که میگی خشک و معمولیه فگر نکنم نظرش رو جلب کنه

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

آقازاده بی عرضه ؟؟؟🫤 بابامسئولش چطور گذاشته این چلفتی باربیاد و عذب بمونه ؟ این آقازاده ها با هزارت ...

شوهرم که میشناستش میگه نداره چون با هم درد دل میکنن

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

اون بدرد من میخورهمن ۳۶سالمه و مجردم ای کاش ی اینطوری برا من پیدا بشه

هم سنیم ، خواهر  ما شانس نداریم  

تو سن پایین  طرف با 15 سال تفاوت سنی میومد  هیچی نداشت ادعاش هم میشد

دختره همسنای منه بنظرم دختره قبول نمیکنه چون نسل ماها خیلی فانتزی فکر میکنیم این اقا که میگی خشک و م ...

بنظرم دختره جواب رد میده

ببین اینقدر خشک هست تاحالا نتونسته با کسی ارتباط بگیرهبخودش نمیرسه بیشتر وقتا موهاش ژولیدسنمیدونم چ ...

خب این که ویژگی ظاهری اکثر عرز..و آقازاده هاس😂 

ولی باهمون قیافه داغون و تیپ خز وهیکل پرپشمشون دوروبرشون پر دختره 

ببین اینقدر خشک هست تاحالا نتونسته با کسی ارتباط بگیرهبخودش نمیرسه بیشتر وقتا موهاش ژولیدسنمیدونم چ ...

اون فقط حمال پول درآوردن هس     وگرنه پول همه چی نیس  درسته رفاه هس   ولی همه چی هم با پول نیست     من ب چشم دیدم  زنی ک همه چییییی داشت درزندگیش ولی   منحرفه ی محبته ساده از طرفه دیگ شد ... 

خب این که ویژگی ظاهری اکثر عرز..و آقازاده هاس😂 ولی باهمون قیافه داغون و تیپ خز وهیکل پرپشمشون دوروب ...

نمیدونم خواهر شوهرم اینجوری گفت