2777
2789
عنوان

روش جلوگیری تون چیه خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 52 پست
نه عزیزم قرص ال دی خودش باعث پیشگیری میشه حتی اگه جلوگیری نکنین،فقط حواست باشه مرتب بخوری یادت نره

یه سوال دیگم دارم عزیزم. من الان دو هفته از پریودیم گذشته. از همین امشب بخورم خوبه؟ یا باید بزارم پریود بشم و شروع کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان. ممنونم خدا‌خیرت بده کمک کردی

خواهش عزیزم❤

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
میگم ولی کو گوش شنوا‌... البته طبیعی جلوگیری میکنه. اما بازم ریسک داره طبیعی. من خیلی میترسم. بچه‌دو ...

خب دیگه تجربه ثابت کرده شوهر شما عرضه طبیعی جلوگیری کردن رو نداره و واقعاً هم فکر نکنین توهین ها یه واقعیتیه بهش بگو بگو تو یه بار نشون دادی عرضه طبیعی جلوگیری کردن رو نداری پس لطفاً اون کاندومو بزار

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب دیگه تجربه ثابت کرده شوهر شما عرضه طبیعی جلوگیری کردن رو نداره و واقعاً هم فکر نکنین توهین ها یه ...

دیگه ریسک نمیکنم بدون قرص یا جلوگیری سفت و سخت برم جلو. چندوقته رابطه رو از ترس همین کم‌کردم. از هر چهار پنج بار که میگه یبار قبول میکنم. بازم کان‌دوم نمیزنه. 

آخرش گرفتارم میکنه. باید خودم یه فکری بکنم.

قبلا آمپول میزدم. حالا هر داروخانه‌ای میرم میگن نیست

یه سوال دیگم دارم عزیزم. من الان دو هفته از پریودیم گذشته. از همین امشب بخورم خوبه؟ یا باید بزارم پر ...

۱_ قرص های جلوگیری معمولا از روز پنجم پریود باید شروع بشه دکتر بری مینویسه از روز پنجم و توی بروشور قرص هم نوشته 

۲_ برای روزهای هفته هم که پشت قرص نوشته شما روز پنجمت هر روزی بود مثلا سه شنبه بود ردیف اول قرص روز سه شنبه رو باز کن بخور و بعدی ها رو  به سمتی که فلش زده هر شب بخور اینطوری اگه یه شب یادت نبود که قرص خوردی یا نه متوجه میشی 

۳_ وقتی قرص میخوری دیگه نیاز به جلوگیری طبیعی نیست فقط نباید قرص رو جا بندازی  هرشب باید بخوری 

هووفف چقد تایپ کردم حالا بگو مگه دوتا بچه نداری ؟ چند سالته ؟ یعنی تاحالا دکتر نرفتی در مورد جلوگیری نپرسیدی؟ 

۱_ قرص های جلوگیری معمولا از روز پنجم پریود باید شروع بشه دکتر بری مینویسه از روز پنجم و توی بروشور ...

ممنون عزیزم. راهنماییت خیلی خوب بود.

۳۰ سالمه. 

من تا ماه پیش آمپول میزدم.

آمپول سه ماهه مدروکسی پروژسترون.

ماه پیش باید مجدد میزدم ولی انگار قحطیش اومده. تو هر داروخانه‌ای میرم ندارن.

خلاصه یک‌ماهه طبیعی جلوگیری میکنم ولی میترسم. چون بچه دومم حاصل جلوگیری طبیعی بود.