2777
2789
عنوان

روش جلوگیری تون چیه خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ همدردیم. شوهر منم وقتی خیلی غر میزنم و مجبورش میکنم استفاده کنه وسط کار در میاره دور میندازه

آره شوهر منم همین کارو میکنه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
آخه یکی نیست بهشون بگه بی‌شرف دنبال چی به زنای متاهل درخواست دوستی میدی بی خانواده مگه تو از زیر بت ...

بهترین کار اینه ک فقط رد درخواست بزنیم محل سگشون نزاریم توی تاپیکا هم جوابشونو ندیم 

آخ همدردیم. شوهر منم وقتی خیلی غر میزنم و مجبورش میکنم استفاده کنه وسط کار در میاره دور میندازه

ببین اگه شوهرت عرضه طبیعی جلوگیری کردن داره که هیچی اما اگر نداره یکی دو دفعه که وسطش در میاره برگرد بگو تو که عرضه جلوگیری طبیعی نداری حداقل اون کاندومو استفاده کن کاندوم استفاده نکردن مال یه آدم و یه مردیه که عرضه جلوگیری طبیعی رو داشته باشه و اعتماد داشته باشه به خودش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بهترین کار اینه ک فقط رد درخواست بزنیم محل سگشون نزاریم توی تاپیکا هم جوابشونو ندیم

عوضی ها

یه شب خدا شاهده یکی از خانم‌های نی‌نی سایتی نوشت شوهرم شبکاره دلم گرفته تنها معینا بیای توی تاپیک با همدیگه صحبت بکنیم بگید کدوم یکیاتون تو شرایط منید ببین یه نر بی‌خاصیت یعنی به تمام کسایی که توی اون تاپیک گفته بودن شوهر من شبکاره اومده بود درخواست دوستی داده بود منم نی‌نیا رو تک کردم و این آدمم آوردم تک کردم نوشتم آخه بی‌شرف بی‌خانواده ما شوهرامون به خاطر ما و زندگیا و بچه‌هامون رفتن نصف شب سر کار به نظرت میایم با دلقک‌هایی مثل تو که معلوم نیست از زیر کدوم بته‌ای در اومدید تو خونتون نشستید عین این نرای بی‌خاصیت میایم حرف بزنیم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین اگه شوهرت عرضه طبیعی جلوگیری کردن داره که هیچی اما اگر نداره یکی دو دفعه که وسطش در میاره برگرد ...

میگم ولی کو گوش شنوا‌... البته طبیعی جلوگیری میکنه. اما بازم ریسک داره طبیعی. من خیلی میترسم. بچه‌دومم همینجوری ناخواسته شد. توان سومی رو دیگه ندارم

قرص ال دی. همینا که پشتش شنبه یکشنبه نوشته. یعنی نیاز نیست حتما شروعش از شب اول پریودی باشه؟

نه عزیزم،تو از روز اول پریود شروع کن بخور،فقط سعی کن هرشب سرساعت بخوری

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
عوضی هایه شب خدا شاهده یکی از خانم‌های نی‌نی سایتی نوشت شوهرم شبکاره دلم گرفته تنها معینا بیای توی ت ...

خوب گفتی عزیزم 👋👋👋

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

ما طبیعی جلوگیری میکنیم. الان دیگه بعد از مصرف قرصا اگر یهو از دستش در رفت دیگه نیازی نیست اورژانسی بخورم؟

یه سوال دیگم دارم عزیزم. من الان دو هفته از پریودیم گذشته. از همین امشب بخورم خوبه؟ یا باید بزارم پریود بشم و شروع کنم؟

ما طبیعی جلوگیری میکنیم. الان دیگه بعد از مصرف قرصا اگر یهو از دستش در رفت دیگه نیازی نیست اورژانسی ...

نه عزیزم قرص ال دی خودش باعث پیشگیری میشه حتی اگه جلوگیری نکنین،فقط حواست باشه مرتب بخوری یادت نره 

یه سوال دیگم دارم عزیزم. من الان دو هفته از پریودیم گذشته. از همین امشب بخورم خوبه؟ یا باید بزارم پر ...

نه عزیزم باید بزاری پریود که شدی از روز اول پریود شروع کنی،الان بخوری تاثیر نداره