بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخ همدردیم. شوهر منم وقتی خیلی غر میزنم و مجبورش میکنم استفاده کنه وسط کار در میاره دور میندازه
ببین اگه شوهرت عرضه طبیعی جلوگیری کردن داره که هیچی اما اگر نداره یکی دو دفعه که وسطش در میاره برگرد بگو تو که عرضه جلوگیری طبیعی نداری حداقل اون کاندومو استفاده کن کاندوم استفاده نکردن مال یه آدم و یه مردیه که عرضه جلوگیری طبیعی رو داشته باشه و اعتماد داشته باشه به خودش
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بهترین کار اینه ک فقط رد درخواست بزنیم محل سگشون نزاریم توی تاپیکا هم جوابشونو ندیم
عوضی ها
یه شب خدا شاهده یکی از خانمهای نینی سایتی نوشت شوهرم شبکاره دلم گرفته تنها معینا بیای توی تاپیک با همدیگه صحبت بکنیم بگید کدوم یکیاتون تو شرایط منید ببین یه نر بیخاصیت یعنی به تمام کسایی که توی اون تاپیک گفته بودن شوهر من شبکاره اومده بود درخواست دوستی داده بود منم نینیا رو تک کردم و این آدمم آوردم تک کردم نوشتم آخه بیشرف بیخانواده ما شوهرامون به خاطر ما و زندگیا و بچههامون رفتن نصف شب سر کار به نظرت میایم با دلقکهایی مثل تو که معلوم نیست از زیر کدوم بتهای در اومدید تو خونتون نشستید عین این نرای بیخاصیت میایم حرف بزنیم
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...