2777
2789
عنوان

درصد پررویی خواهر شوهر😏

246 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من و همسرم یه شهر دیگه زندگی میکنیم

خواهر شوهرمم ازدواج کرده و یک پسر دوساله داره

وقتی میریم شهر مادر شوهرم اونم هست

چون بعداز چند ماه داداشش میبنه خیلی انتظار داره

که همه جوره اولویت شوهرم باشه از جلو ماشین نشستن

تاهمه چیز  یروزش شوهرم یواشکی بردش بیرون به من نگفتن ناراحت شدم داخل کوچه دیدم 

باخنده نگام میکنه جلو ماشین شوهرم و دارن میرن

روز اخر خواستیم بیایم شهرمون باز شوهرم گفت

خواهرش بشینه جلو تامسیر خونشون که اونو برسونیم

وبعدش من برم جلو منم اهمیت ندادم و نشستم جلو

چون خیلی حس کردم خواهرش شده اولویت اول

واقعا ناراحت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی حساس شدی واونم براهمین فک مبکنم داره اذیتت میکنه بابن کاراش ایناروشوهرمنم ب خاهرش شایدبیشتریزمانی باهم داشتن ک االبته بعدا فهمیدم ازمن متنفره وحسوده عقده ای ۴ماهیه قهریم بامادرش کلاکات امیدوارم بتونم تابد این روند ادامه بدم بادوتاشوم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

😏پرروهست خواهره

اخه چی گیرش میادجلونشستن؟بله مشخصه ک پروهه بااینکاراش ک گفتی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چند باز ک اینکار کنی دیگه عادت میکنن.چرا از اول میذلشتی جلو بشینه .مادرشوهرت بود ی چیزی چون بزرگتره ولی آخه خواهرشوهر؟؟؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️