2777
2789
عنوان

واقعی ترین آرزوتون چیه ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 67 پست
صلوات فرستادم 💖توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شاد ...

انشاالله عزیزم ❤

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس ان‌شاءالله ۱۰۰ سال زنده باشید✨ بعدش که آره

آمین 

💖😍

صلوات برات ، دلت شاد

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

شاغل بشمیه شغل عالی پیدا کنم🥺😭

االهی آمین 😎

صلوات فرستادم برات

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

مرسی عزیزم انشالله که همینطور باشه برات منم صلوات فرستادم

منم ،پرستارم

صلوات فرستادم توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی ...

الهی آمین ....

منم براتون دعای ده هزار صلوات را خوندم .حاجت روابشی عزیزم ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الهی آمین ....منم براتون دعای ده هزار صلوات را خوندم .حاجت روابشی عزیزم ..

ممنونم ،عزیزم 💞🙏

چقدر دلت پاکه ،ممنونم 

فردا داداشم علیرضا و دوستش سپهر ی آزمون مهم دارن ،دعا کن جفتشون قبول شن.

میشه ،من یادت نره؟البته ببخش اگه پرویی ککردم

جدی؟😍

آره ،عزیزم

راستی پدرت ؟

تاپیک غریب تر از ماهست رو بخون...

خوندم بنظرم خودتو اذیت میکنی من ک پرستاری رو دوس دارم یعنی عاشقشم و با دنبا عوضش نمیکنم ازاد هم بودم

خوش بحالت 

البته من طرحم شروع کردم همه متوجه شدن پارتی دارم...بعد پارتی برام کاری نکرده بودا 

ولی خب ،به چششون بد اومدم....انقدر اذیت کردن.

طرحی؟ استخدامی ؟

آهان من ۳ تا استخدام دادم ، ۲ تا ی اول هم حدودا ۲۰ تا بالای حد نصاب بودم ولی چون سهمیه نداشتم ...قبول نشدم 

این سومی هم جهاد دادم....باز سسهمیه ندارم ، ولی دعوت به مدارک شدم.

دعا کن خدا قبول نهاییم کنه ، خانوادم رو شاد کنه

حمد ،صلوات فرستادم.توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و ...

سلام گلم چشم حتما دعامیکنم برای حاجت قلبیت آیت الکرسی میخونم❤️❤️❤️الهی آمین عزیزم❤️❤️❤️