دخمل_مامان،بابا مدیر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 عنوان واقعی ترین آرزوتون چیه ✨ | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 67 پست سلااااام.همه ما کلی ،آرزو داریم ...ولی اگه قرار باشه ،فقط یکی انتخاب کنید ،چیه؟ میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام 1404/08/14 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_درشته عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 25084 عزیزم، امیدوارم به هم برسین❤️ کاش چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 سلامتی مامانم و ی ازدواج عالی صلوات فرستادم برات توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 سلامتی تا روزی که قراره زنده باشم چه برای خودم چه عزیزانم صلوات فرستادم توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 سلامتی، اینکه همیشه آدم سلامت باشه از هر نظر خیلی خوبه صلوات برات میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
پرستارناز عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 322 صلوات فرستادم برات توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و ... مرسی عزیزم انشالله که همینطور باشه برات منم صلوات فرستادم
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 مامانم از طرف من خوشحال شه و دیگ غصمو نخوره صلوات فرستادم ،آمین توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 کسی ک عاشقشم همین امشب بهم پیام بده ابراز علاقه کنه (: صلوات فرستادم 💖توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 مهاجرت صلوات فرستادم ،همون کشوری که میخوای توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 منجی عالم ظهور کنه آمین برای منم با دل پاکت دعا کن دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 سلامتی و پول صلوات فرستادم توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 اگه فقط یکی بتونم بگم نجات مردم . آمین برا منم دعا کن توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 پول خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد خیلی زیاد آمین صلوات فرستادم میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 دو تا دارم یکی انشالله جراحی فک امسال کنم و پدرم و شوهر سابقم و عمه هام و عموهام انشالله تقاص همه ی ... چندتا صلوات فرستادم برام دعا کن ، کنار عزیزانم عمرطولانی و سلامتی و شاد داشته باشم . میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4141 سلامتیه دخترم🥺 حمد ،صلوات فرستادم.توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده. میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام