2777
2789
عنوان

واقعی ترین آرزوتون چیه ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاین ،برا هم دعا کنیم.

من واقعی ترین دعام اینه،

خدا ،در حالی که از من (آرزو) و مامانم لیلا و داداشم علیرضا راضی هست ،هر ۳ تامون باهم دست در دست هم قبض روح کنه و باهم ما رو ببره بهشت ، خلاصه کنارهم باشیم.✨

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بیاین ،برا هم دعا کنیم.من واقعی ترین دعام اینه،خدا ،در حالی که از من (آرزو) و مامانم لیلا و داداشم ع ...

دور از جون، چرا بجای اونا تصمیم میگیری😐💀😅💀🤦🏻‍♀️

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

دور از جون، چرا بجای اونا تصمیم میگیری😐💀😅💀🤦🏻‍♀️

تهش مرگ هست....

من دوست دارم ،خیلی سالها کنارهم با سلامتی و شادی و بندگی زندگی کنیم .

ولی اصلا نمیتونم ی لحظه به نبود یکیش فک کنم.

ما خیلی وابسته هم هستیم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

تهش مرگ هست....من دوست دارم ،خیلی سالها کنارهم با سلامتی و شادی و بندگی زندگی کنیم .ولی اصلا نمیتونم ...

خب پس ان‌شاءالله ۱۰۰ سال زنده باشید✨ بعدش که آره

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

مامان بشم

چندتا صلوات فرستادم برات 

توهم دعا کن خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی با سلامتی و شادی و بندگی بده