2777
2789
چرا ۲۲ ساله ها رو خراب میکنی

واقعا چه ربطی داشت؟؟

فقط خواستی یه چیزی گفته باشی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدار؟؟؟؟ هیج پخی نیستخوشتون میاد سرکارتون بزارن؟

من خودم کاربریم تازه باز شده دوباره سر همین کاربرایی که الکی توهین کردن بهم 

ولی فهمیدم که آنقدرا نباید مجازی رو جدی گرفت 

فقط نمی‌فهمم چرا اینجا اینجوریه 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

آنقدر کاربر اینجا به خود من فحش دادن که دیگ سعی میکنم از خرید و کارام هیچی نگم آنقدر جدی نگیر مجازی ...

به من فحش نداده.ولی نصف سایت دارن براش تاپیک میزنن.اخرین  بار که اومدم تاپیکتون عکس خونتون رو گذاشته بودین کاربر ها واکنش بدی داشتن یادمه

هرکس از کاربری مادرزن حمایت کنه خودش کاربری دو هزار و پونصدم مادرزنه😂

مادرزن بی‌تربیت، دروغگو و بی‌سواده. 

سطح شعورش از متلک‌هایی که به بقیه درباره وضعیت تولید مثلشون مینداخت، مشخص بود.

مطمئن هم باشید که درباره تعداد بچه‌هاش دروغ می‌گفت. مادر هفت تا بچه اصلا وقت اینو نداره که هرروز بیاد پونصدتا تاپیک بزنه و انقد تو سایت پلاس باشه که در جریان تمام تاپیکایی که علیهش می‌زنن باشه و جوابشون رو هم بده.

دو بار سوتی داده. یه بار تعداد بچه‌هاش رو گفت هشت تا و یک بار سن و سال تولدشون رو متفاوت از اون چیزی گفت که قبلاً گفته بود.

با کاربری‌های دیگه‌اش تاپیک‌های متفاوتی زده. مثلا درباره خواستگار یا حتی وضعیت درسیش تاپیک زده بود.

الان فعال‌ترین و شناخته‌شده‌ترین کاربریش سرودعشق هست. بشناسیدش. این آدم قبلا اعتراف کرده بود که همون مادرزنه اما الان خودش رو کس دیگه جا زده و داره از مادرزن دفاع می‌کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻