2777
2789
عنوان

خانوم شاغل😔

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 46 پست
برای آسایش خودت از پولی که کار میکنی یه ماشین ظرفشویی بخر ، یه زودپز برقی ، کلی کارِت تو زندگی جلو‌ ...

طرفشویی دارم بهش گفتم دیگه هیچ‌کاری نکن ظرفارو دیگه میذارم تو ظرفشویی ماهی دوبارم یه خانومی رو میارم خونه رو تمیز کنه پولشم خودم میدم

قهر کردم اومدم تو اتاق

بگو مامانت بیکار بود منم مثل تو شاغلم چرا باید تو کار خونه نکنی من هم خونه کار کنم هم بیرون ، وظیفته انجام بدی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خانه دارم همسرم کمک نکنه خونه داغون میشه ربطی به شاغل بودن نداره مرد باید کمک کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بگو اگه وظیفه من کارای خونه هست 

وظیفه خرج و مخارج زندگی هم برلی توعه 

وقتی تو تو کار خونه کمکی نمیکنی 

توقع نداشته باس منم کمک خرجت باشم 

صفر تا صد خرج زندگیتون و تو رو بنداز گردن اون 

پولتم برا خودت نگه دار نده به اون

منم این مشکل ظرف شستن و جارو کردن رو داشتم با شوهرم ، 

بهش میگفتم وقتی من دارم آشپزی میکنم تو جارو کن ، یا من میپزم تو ظرفا رو بشور

ولی یه‌بار می‌کرد ده بار نمیکرد

بعد از اینکه بچه دوممون دنیا اومد دیگه ظرفشویی قسطی خریدیم، خیلی کمک حالم شد 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

الان ک جوونی کار کن فرسوده شو  پولتم سرمایه خودت نکن بیار داخل خونه خرج شوهر عنت کن

دو روز  دیگ از ریخت  رو افتادی   فرسوده شدی نتونستی کار هم کنی 

میفهمی چقدر حماقت کردی 

همین روال رو پیش برو

طرفشویی دارم بهش گفتم دیگه هیچ‌کاری نکن ظرفارو دیگه میذارم تو ظرفشویی ماهی دوبارم یه خانومی رو میارم ...

یعنی قبلا استفاده نمیکردی از ظرفشویی ؟

آفرین همینکارو باید از اول میکردی ، منت هیچ بنی بشری رو هم نکش ، 

یه زودپز برقی هم بخر که غذا درست کردنم راحت بشه برات

یه چند سالی اینجا خانمای شاغل به خود غره بودن به خانمای خانه دار حس ناکافی بودن میدادن.الان عوض شده ...

من که تهشو دیدم 

شاغل بودن سودی برای زن نداره تازه ممکنه ضرر هم‌داشته باشه 

خاله خودم کار میکنه همش میدوعه دنبال پول باز کم داره 

اون‌یکی خالم سر کار نمیره شوهر میریزه تو دست و بالش