2777
2789
عنوان

خانوم شاغل😔

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 46 پست
دیه چی مونده که التماس نکرده باشه براشنمیبینی واقعا وضعشو

بعضی مردها کمک کردن و همکاری تو وجود خودشون هست، کاری به شاغل و خانه دار بودن زنشون ندارن

شوهر من تقریبا هیچ کاری نمیکرد، منم بعد یه مدتی شستن و اتو کشیدن لباس هاشو کلا گذاشتم به عهده خودش

اشغال رو نبره پایین، یک هفته هم بمونه من نمیبرم ! 

ظرفها و مرتب کردن خونه طولانی بشه غذا درست نمیکنم 

درسته که اون فرقی نکرد ولی لااقل خودم کمتر داغون شدم  

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

ما زن ها اونقدر با قضاوت هامون همدیگه رو عذاب دادیم 

اونقدر حس کمبود بهم دیگه میدیم حد نداره 

زن باید خوشگل باشه ، سالم باشه ، کد بانو ، بهترین مامان بهترین همسر ، بهترین خانه دار 

الانم کلیشه مستقل مستقل انداختیم زبونمون ✌️

هی هر مادری رو میبینیم بجای فهم سنگینی کارش میپرسیم : راستی شغلت چیه ؟!

مردا رو پررو و توقعات رو بردیم بالا خودمون درعذابیم ، 

ازتون خواهش میکنم تن به هر اراجیفی ندین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تهشو دیدم شاغل بودن سودی برای زن نداره تازه ممکنه ضرر هم‌داشته باشه خاله خودم کار میکنه همش می ...

نه واقعا این طور نیست. منم شاغلم هم برای خودم خونه خریدم وهم کمی در خرج خونه مشارکت دارم. برای کار خونه هم حال داشته باشم انجام میدم حال نداشته باشم و خسته باشم انجام نمیدم یعنی فشار نمیارم. همسرم هم کمک خاصی نمیکنه چی بشه بره یه ظرف بشوره. خانم های شاعل نباید سخت بگیرن

من که تهشو دیدم شاغل بودن سودی برای زن نداره تازه ممکنه ضرر هم‌داشته باشه خاله خودم کار میکنه همش می ...

همیشه اینطور نیست 

الان استارتر از همکاری نکردن شوهرش خسته و ناراحته . وگرنه مطمئن باش زنی که تجربه کار بیرون خونه مخصوصا کارمندی رو داشته باشه ، به ندرت پیش،میاد که حاضر بشه خونه نشین بشه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

ما زن ها اونقدر با قضاوت هامون همدیگه رو عذاب دادیم اونقدر حس کمبود بهم دیگه میدیم حد نداره زن باید ...

مگه بده خانم شاغل باشه والا من با درآمدم خونه خریدم و اجاره دادم و دوتا بچه هم دارم. از درامدم خرج خودم و بچه هام میکنم و عملا پولی از همسرم نمیگیرم و همین میشه کمک بهش

اینایی که میگین شغل پشتمونو گرم می‌کنه تا اگر مردی بهمون زور گفت طلاق بگیریم و مجبور به سازش نباشیم ...

عزیزم من تازه ازدواج کردم سر چنین چیزی نمیشه طلاق گرفت که

نهایتش یه مقدار از حقوقم رو میدم کارگر میگیرم

نه واقعا این طور نیست. منم شاغلم هم برای خودم خونه خریدم وهم کمی در خرج خونه مشارکت دارم. برای کار خ ...

آفرین.  منم همینطوریه وضعیتم 

ماشین و خونه به نام خودمه. چون حقوقم رو قبلا فقط پس انداز میکردم و قسط وام و خونه میدادم و خرجی و خریدهای مایحتاج خونه با شوهرم بود ، اینطوری براش جا افتاد که خونه و ماشین رو من خریدم   

عزیزم من تازه ازدواج کردم سر چنین چیزی نمیشه طلاق گرفت کهنهایتش یه مقدار از حقوقم رو میدم کارگر میگی ...

از الان باید یه سری چیزا رو براش جا بندازی 

یا شاغل بودنت یه نفعت میشه درآینده 

یا ضررت 

بستگی به سبکیه که قراره پیش بگیرین

ما زن ها اونقدر با قضاوت هامون همدیگه رو عذاب دادیم اونقدر حس کمبود بهم دیگه میدیم حد نداره زن باید ...

هر زن شاغلی باید توو کارهای خونه از شوهرش کمک بگیره یعنی شوهر باید همکاری کنه یا خدمتکار بگیره

وگرنه درحق زن ظلم میشه،بهش فشار میاد

اینو من نمیگم،مشاور میگفت

حتما به شغلت ادامه بده

مخصوصا با این شوهری که انقدر سطح فکرش پایینه

مبادا شغلتو کنار بذاری که اون وقت استقلالت رو از دست دادی

به جاش از کارهای خونه بزن

خونه محل زندگی جفتتونه شما وظیفه نداری همه کارها رو انجام بدی

تمرین کن کمالگرا نباشی. تا جایی که بهت فشار نمیاد کارها رو انجام بده هرچقدر موند دیگه انجام نده یا ایشون کم کم یاد میگیره انجام بده یا نمیده و همه کارها انجام نمیشه 

اشکالی هم نداره

مفهوم زن کدبانو و خونه همیشه تمیز اینا برای قدیم بود

الان لزومی نداره همیشه خونه دسته گل باشه

اولویت های مهم تر تو زندگی زن های امروز هست

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

من یه فکری به سرم زد برات اول که کارا رو خودت انجام بده دوم حقوقت رو اصلا تو خونه خرج نکن  یا خیلییی خیلی کم اونقدر که متوجه بشه اگه گفت بگو عزیزم نمی‌رسم تو هم وظیفه من میدونی منم میدم یه خانمی میاد تمیز می‌کنه.

آفرین. منم همینطوریه وضعیتم ماشین و خونه به نام خودمه. چون حقوقم رو قبلا فقط پس انداز میکردم و قسط ...

تازه مشاور میگفت بهتره خانم قسط و...اینطوری هزینه کنه و خرج خونه رو مرد بده که حس اقتدارش هم حفظ بشه

استارتر عزیز

چون اول ازدواجته، سعی کن با نرمی و زبون خوش بخشی از کارای خونه رو بزاری به عهده شوهرت 

من اوایل زندگی انتظار داشتم شوهرم خودش پاشه جارو کنه ، یا من دارم آشپزی میکنم اون بره ظرف بشوره 

سر همین اعصابم خورد میشد و بداخلاقی میکردم و قهر و دعوا و ...

حالا بعد 20 سال مثلا قراره مهمون بیاد بهش،میگم من آشپزخونه رو مرتب میکنم لطفا تو سالن و اتاق رو جارو و گرد گیری کن ، یکم غرغر میکنه که به من چه و... ولی بلند میشه انجام میده