بعد من با این تو یه پاساژ تو مرکز اصفهان دوست شده بودم و برای کلاسام هروز میدیدمش و بیرون بودم باهاش بعد چند وقت گفت من بهت حس دارم و لطفا مسخره نکن بعد اون حرفش پامو تو پاساژ نزاشتم کلاسمم ول کردم :///
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو شکر دوستام به داخل مدرسه محدود بودن و الانم رفیقی ندارم فقط با یکی از همسایه ها در حد دو سه هفته یه بار وقتی شوهرم نیست میاد خونمون یک دو ساعتی هست و بعدشم میره من اصلا خونش نرفتم تا حالا شوهرم میگه اون میخواد بیاد اوکیه ولی تو نرو تو کارگاه شوهرم کار میکنه شوهرم میگه درست نیست بری خونشون
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت 🖤
منم داشتم دعوتش کردم خونمون مامان ساده من هر چی پذیرایی بود جلوش خم و راست شد و همه چی، یه تشکر هم نکرد حتی یه ممنون ساده هم نگفت. جلو جلو مامانش زنگ زد که شب هم بمونه
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
منو فقط موقعه ناراحتی هاش و گریه هاش میخواست منو با تراپیست اشتباه گرقته بود
دقیقااا منم داشتم حس میکردم سطل اشغالی هستم
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
من ولی بهش گفتم من تراپیست نیستم مشکلاتتو ببر برا دوستات ک میری باهاشون دور دوراونم بدش اومدجهنم
عالی گفتی🤌🤌🤌
یاد شوهرم افتادم تو اینستا نشون میداد مرده کلیه اش رو فروخته آیفون خریده به همسرم به شوخی میگم توهم ...
شوهر تو مرد خوبیه قدرشو بدون خدا برات نگهش داره اما شوهر من بچه ننس مادرشوهر من همه چیو باید بدونه و نظر بده یعنی چون دم در خونه ما مغازه اونه حتی بری مواد غذایی بخری بدش میاد و نظر میده میگه انقد نخورید میری لباسی میخری انگار چاقو کردی تو چشم اون میگه نخرید اونوقت دختر خودش ک میره رستوران غذا میخوره یا لباس میخره یا طلا میخره هیچ مشکلی نیست تازه با افتخار تعریف میکنه بعد من برم بگم رستوران چه خوبه جنگ ب پا میشه میگم نرفتما فقط گفتم خوبه میگن نه تو نباید حتی حرفشم بزنی
بخداا بدش اومد و منو مقصر کرد الان هیچ دوستی ندارم ولی مهم نیست
تنهایی بهتر از دوست بده🥰