2777
2789
عنوان

از پررویی رفیقاتون بگید 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 52 پست
میگفت شماره رلت بده من داشته باشم بهم میایم ت نمیخوایش اگه گفتم‌رل من‌سیندرلا رو ول کنه ب جیندرلا نز ...

چیشد جمله آخرت 

چقد پررو

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نرو من که با هر کی میپرم بی‌شعور پر توقع و عوضی از آب در میادکلا باهمه کاتم😅

آدم رفیق لازم داره واقعا رفیق خوب هم دارم همه یجور نیستن

چیشد جمله آخرت چقد پررو

اره بابا کجاش دیدی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بهم میگه بابات پیره ماهم که دنبال شوگر شعله خاموش چرا واسطه خیر نمیشی😐😂

بگو بابام اول تست می کنه ها

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ی حرکت عجیب دیگه بگم

من گوشی ایفون دوسداشتم اوایل ازدواجمون بود مادرشوهرم گفت عه ایفون بگیری دیگه دو وجب میوفته رو قدت ....مثلا داشت میگفت تو کوتاهی حق تو این نیست گوشی خوب داشته باشی

ی حرکت عجیب دیگه بگممن گوشی ایفون دوسداشتم اوایل ازدواجمون بود مادرشوهرم گفت عه ایفون بگیری دیگه دو ...

مادرشوهره یا کاکتوس 

خیلیا مادرشوهر بد دارن ناراحت نباش 

بگو بابام اول تست می کنه ها

نه بابا چون بابامو میشناسن میگن بیچاره اهل این چیزا نیست نزدیک شصت سالشه

چندوقتی میومدن خونمون بابا زود میخوابه هنیشه مثلا ساعت ده میرفت اتاق تنها میخوابید بهم میگفتن ما یه هفته اینجاییم بابات یه شب دیرتر نخوابید یا با مامانت نرفت اونجا جریانش چییه

گفتم خب پیر شده اینام گیر دادن شوخی میکنن

از پرویی این شخص بالاتر دیدید ؟؟؟ اگه دید لطفا بگیذ من سه ساله ازدواج کردم مادرشوهرم میگه نکنه بچه د ...

بهش بگو نه دیگه امیدوار نباش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

نه بابا چون بابامو میشناسن میگن بیچاره اهل این چیزا نیست نزدیک شصت سالشهچندوقتی میومدن خونمون بابا ز ...

بابا۶۰ که پیر نیست 

خدا حفظشون کنه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.