2777
2789
عنوان

من از دست این شوهر دق میکنم 🥴

340 بازدید | 27 پست

خیلی عصبیم و باردار ترجیح دادم بیام اینجا درد دل کنم 

آقا شوهر من کاری که می‌کنه با یه خانوم درگیره خیلی سنش زیاد تر از شوهر منه من تا الان ندیده بودمش الان با دوستش بود هی به من می‌گفت برو بیرون برو بیرون برو خونه مامانم من نرفتم شک کردم 

زنه اومد😐 پرو پرو تو خونه 

شوهر منو صدا می‌کنه شوخی می‌کنه اختلاف سنی خیلی خیلی زیاد داره مثلا زن ۵۰ شوهر من ۲۷ 

ولی این شوخیاش رفت تو مخم هیچ شوهرم جلوش با عرقگیر 😭😭😭😭😭😭😭😭 نشسته دوست دارم جرشون بدم من حساسم بنظرتون دارم حرص میخورم برا نینیم هم نگرانم باهام حرف بزنید حالم خوب بشه ترو خدا 

اون شوهرت بده من جرواجرش کنم این دفعه دیدت پات ببوسه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنه کیه دقیقا من متوجه نشدم؟؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من نگران بچمم چون نمیتونم جلو حال بدم بگیرم

خدایا ی خصلت خوب تو این‌مردا بزار عقل میدی قیافه‌نمیدی قیافه میدی ذات‌نمیدی ذات میدی پول‌نمیدی پول‌میدی مردانگی نمیدی 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

اسی تعریف کن درست

شوهرم و دوستش باهم کار میکنند سه چهار روزه یه زن هست حدود ۵۰ سال شاید کمتر این کارا اینا بیرون می‌کنه من تا حالا ندیده بودم امشب یهو اومد خونمون با شوهرم شوخی می‌کنه شوهرم با عرقگیر شده جلوش منم باردارم نشستم حرص میخورم گریه میکنم