2777
2789
عنوان

من از دست این شوهر دق میکنم 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🙃 مثلاً کمک کنه نشسته رو مبل منم اینجا قلبم داره میترکه

عزیزم ب جا اینکه بشینی تنها برو یکم ب خودت برس و پیش همسرت بشین و بلند واضح بگو خانوم فلانی اگر کاری دارید ساعت کاری تو محل کار اگر ضروری هست تماس بگرید 

توروخدا پاشو دختر این کارو انجام بده و گرنه زندگیتو میبازی هااا از من گفتن بود

عزیزم ب جا اینکه بشینی تنها برو یکم ب خودت برس و پیش همسرت بشین و بلند واضح بگو خانوم فلانی اگر کاری ...

منم با نظر شما موافقم

اونوقت اسی نشسته گریه میکنه یعنی چی بابا پاشو بیرونش کن معنی نداره غیر از ساعت کاری همو ببینن اونم تو خونه

عزیزم ب جا اینکه بشینی تنها برو یکم ب خودت برس و پیش همسرت بشین و بلند واضح بگو خانوم فلانی اگر کاری ...

والا من الان خیلی احساسی شدم یعنی آنقدر گریه کردم نمی‌تونستم حرف بزنم😅 حتی اومدم تو اسنپ زدم زیر گریه 

وقتی اومد بهش گفتم میگه نمیتونم چیزی بگم 😐 تو باشی چیکار میکنی

منم با نظر شما موافقماونوقت اسی نشسته گریه میکنه یعنی چی بابا پاشو بیرونش کن معنی نداره غیر از ساعت ...

😅 اونم بدون هماهنگی پاشه بیاد تو خونه که من دارم اتاق اتاق میریزم بهم دوست نداشتم زندگیم کثیف باشه کسی ببینه خیلی غصه خوردم بیشتر برا نینیم نگران بودم که خداروشکر تونستم خودم آروم کنم 

اون شوهرت بده من جرواجرش کنم این دفعه دیدت پات ببوسه

😂😂😂😂 منم الان باردارم اگه حالت طبیعی بودم می‌تونستم جیغ جیغ کنم قطعا پارش میکردم فقط نگران نینیم بودم 😅