2777
2789
من مدام سردرد دارم حتی روستاهای اطراف هم الوده هست نمیدونم چی تو بنزین ها هست کاش میشد فرار کرد ادم ...

منم همینم سردرد هم دارم. روستاهای شمال خوبن باز هواشون خیلی بهتره. من ک سفر رفتم از زنجان هم به سمت شمال غرب کشور هواشون خیلی بهتر از طرف های ما هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم سردرد هم دارم. روستاهای شمال خوبن باز هواشون خیلی بهتره. من ک سفر رفتم از زنجان هم به سمت ...

اخه ادم کارمند که نمیتونه به این راحتی بره دلم میخاد همه چی را ول کنم برم ی جا ی گاو بخرم و گوسفند و مرغ. ایکاش اوضاع اقتصادی اینقدر بد نبود

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

تهران اما چند وقته سمت غربیم

کلا شهرای بزرگ آبشون خیلی بده

یه بار رفتیم یکی از روستاهای اطراف آب لوله کشی اونجا از آب معدنی هم شیرین تر بود

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

سایت اسم اعظم دعای حرز امام جواد بخت گشایی باطلی و اینا داره یه پکیچ کامله از مشهد هم هست بگیر یه ۶م ...

عزیزم چهار سال پیش از همون سایت خریدم اعمالشم بجا اوردم همراهم بود نتیجه ای نداشت

عزیزم چهار سال پیش از همون سایت خریدم اعمالشم بجا اوردم همراهم بود نتیجه ای نداشت

من خودمم مجردم 

و خیلی راهها رو رفتم برای بخت کشایی حالا یه سری راهنمایی میکنم 

شاید البته شاید طالعت عقد باشه یعنی بسته باشه من اعتقاد دارم یا یه دعایی گرفتن به نظرم یه اسم خوب پیدا کن بگو با اون اسم صدات بزنن این نظر منه و این دعا هم برات میفرستم بخوون روزانه با حضور کامل 

من خودمم مجردم و خیلی راهها رو رفتم برای بخت کشایی حالا یه سری راهنمایی میکنم شاید البته شاید طالعت ...

عزیزم من همه این راهها را رفتم. سالهاست اسمم را عوض کردم ربطی به اینا نداره