عزیزم روز خوش چهل ساله ندیدم. امید به چی داشته باشم خسته ام
ب سال چهلو یکم
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
اصفهان خیلی هوا آلودست خدا لعنتشون کنه معلوم نیست چند سال دیگه چه بلایی سرمون میاد با این هوا تا وقتی تابستون بود خاک تو هوا بود از پاییز دود تو هواست واقعا فاجعست
کاش میشد از این خراب شده فرار کنیم
BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻⚕️
منم تهرانم خیلی آلودست. اضطراب میگیرم روزهای خیلی آلوده و بی قراری نمیدونم انگار آلودگی روی اعصاب تاثیر میذاره. یک ماه پیش رفتیم جلفا هواش خیلی تمیز برای چند روز حالم داشت بهتر میشد که برگشتیم ب تهران آلوده
گلم مگه میشه چهل سال سخت باشه یهو گلستان بشه. به این نتیجه رسیدم یک سری روح ها میاند زمین امتحانشون ...
اونایی ک بی دغدغه میان ومیرن هیچامتیازی بهشون تعلق نمیگیره خوشحال باش بخاطر امتیازات
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
عزیزم کی از اون جهان خبر داره اینجاش چی بود که اونجا باشه. به این نتیجه رسیدم اگر جهان پس از مرگی با ...
نه کفه ترازوی نمونه بارز جهانه هرکی اینور سنگین باسه اونور سبکع هرکی اینور سبک باسه اونور سنگینه