2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روز خوش چهل ساله ندیدم. امید به چی داشته باشم خسته ام

ب سال چهلو یکم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

کولرتون روچه جورتمیز میکنین برای ما کلی جرم میبنده دریجه هاش

کسی نیست تمیز کنه کولرم پر گچ هست. فکر کنم سختی آب خونه ما بالای پونصد پی پی ام هستش. سختی مجاز اب آشامیدنی دویست پی پی ام هستش

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

اصفهان خیلی هوا آلودست خدا لعنتشون کنه معلوم نیست چند سال دیگه چه بلایی سرمون میاد با این هوا تا وقتی تابستون بود خاک تو هوا بود از پاییز دود تو هواست واقعا فاجعست 

کاش میشد از این خراب شده فرار کنیم 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

ب سال چهلو یکم

گلم مگه میشه چهل سال سخت باشه یهو گلستان بشه. به این نتیجه رسیدم یک سری روح ها میاند زمین امتحانشون فقط سختی هست

منم تهرانم خیلی آلودست. اضطراب میگیرم روزهای خیلی آلوده و بی قراری نمیدونم انگار آلودگی روی اعصاب تاثیر میذاره. یک ماه پیش رفتیم جلفا هواش خیلی تمیز برای چند روز حالم داشت بهتر میشد که برگشتیم ب تهران آلوده

اصفهان خیلی هوا آلودست خدا لعنتشون کنه معلوم نیست چند سال دیگه چه بلایی سرمون میاد با این هوا تا وقت ...

همین الانش فاجعه هست. ذرات سرب ذوب اهن. الاینده های کوره های اجر، پالایشگاه و ذرات خاک کویرای شرق خشکی تالاب گاخونی و سونامی سرطان هم اضافه کن زاینده رود هم خشکوندن انگار همش هدفمنده

گلم مگه میشه چهل سال سخت باشه یهو گلستان بشه. به این نتیجه رسیدم یک سری روح ها میاند زمین امتحانشون ...

اونایی ک بی دغدغه میان و‌میرن هیچ‌امتیازی بهشون تعلق نمیگیره خوشحال باش بخاطر امتیازات

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اونایی ک بی دغدغه میان و‌میرن هیچ‌امتیازی بهشون تعلق نمیگیره خوشحال باش بخاطر امتیازات

عزیزم کی از اون جهان خبر داره اینجاش چی بود که اونجا باشه. به این نتیجه رسیدم اگر جهان پس از مرگی باشه باز مثل اینجاست اونا که سختی کشیدن اونورم همینه 

همین الانش فاجعه هست. ذرات سرب ذوب اهن. الاینده های کوره های اجر، پالایشگاه و ذرات خاک کویرای شرق خش ...

من بخش Ms بیمارستان کاشانی کار کردم یک ماه همه جوان بودن زیر ۳۰ سال خدا به خیر کنه همش مال آلودگی هواست نمی‌دونم چرا خدا صدامون رو نمیشنوه

از روی زمین پیدا نیست چقدر هوا آلودست ما طبقه ۶ هستیم قشنگ یک لایه آلودگی سطح شهر رو پر کرده

منم تهرانم خیلی آلودست. اضطراب میگیرم روزهای خیلی آلوده و بی قراری نمیدونم انگار آلودگی روی اعصاب تا ...

من مدام سردرد دارم حتی روستاهای اطراف هم الوده هست نمیدونم چی تو بنزین ها هست کاش میشد فرار کرد ادم بره ی روستای دنج خوش اب و هوا

من بخش Ms بیمارستان کاشانی کار کردم یک ماه همه جوان بودن زیر ۳۰ سال خدا به خیر کنه همش مال آلودگی هو ...

من دو سال پیش هواپیما سوار شدم از ی ارتفاعی هوا تمیز شد ولی ماه پیش سوار شدم متاسفانه جو تمیز ندیدم مشهد بدتر اصفهان بود

عزیزم کی از اون جهان خبر داره اینجاش چی بود که اونجا باشه. به این نتیجه رسیدم اگر جهان پس از مرگی با ...

نه کفه ترازوی نمونه بارز جهانه هرکی اینور سنگین باسه اونور سبکع هرکی اینور سبک باسه اونور سنگینه

من دو سال پیش هواپیما سوار شدم از ی ارتفاعی هوا تمیز شد ولی ماه پیش سوار شدم متاسفانه جو تمیز ندیدم ...

خدا رحم کنه فقط خدا می‌تونه نجاتمون بده😔