2777
2789
عزیزم مصرف برق دقت کن و فرهنگ استفاده از برق رو داشته باش پنجره رو باز کن

تو فرهنگ مجازی رو داشته باش و یاد بگیر وقتی نمیدونی چی به چیه الکی دست به تایپ نشو باورکن نیازی نیست ادم به همچی واکنش نشون بده 

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

جنوبم خنکه مگه جنوب گرم نیست همیشه ؟

اینجا الان مثلاهواش خوب بهاریه برای مسافرت خوبه ودرسال فقط ۲ماه هوای خنک داریم سرد ن ها خیلی خنک مثلا ایتجاهمچی ازمادریغ 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه ممنون اطلاعاتم زیاد شد تا حالا فک میکردم هر ۴ فصل گرمه

نه شهر ما تابستونش تابستونه پاییزه پاییزه زمستونس زمستونه بهارشم به جز خرداد بهاره تقریبا 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
تو فرهنگ مجازی رو داشته باش و یاد بگیر وقتی نمیدونی چی به چیه الکی دست به تایپ نشو باورکن نیازی نیست ...

من انچه شرح بالغ بود با تو گفتم 

تو خواه پند بگیر خواه ملال

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست