2777
2789
جنوبم خنکه مگه جنوب گرم نیست همیشه ؟

نه جنوب بستگی داره مثلا شهر ما از نیمه آبان نا اسفند سرده تقریبا 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلی سرده ؛بنده هم یک عدد شاغل استعلاجی گرفته سرما خورده ساکن منزلم هم اکنون 😩😩😮‍💨😮‍💨😫

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مثلا پاییزه بارون نمیاد چرا؟

نمیدونم، اینطوری پیش بره سال خیلی سختی میشه 

آنقدر خیابون و اطراف شهر خشک وپر گرد وخاک ومُردست که آدم دلش میگیره، انشالله خدا برکت رو ازمون دریغ نکنه و طبیعت شاداب وزنده شه 

کاشانم

سرما خوردم چون صبح ها یخ بندونه

ظهر ها جهنمه

شب ها سیبری

الانم که شوفاژ ها رو باید بیان سرویس کنن و من دارم از شدت سرما زیر پتو می لرزم😐😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

تهرانم تازه دو روزه سرد شدهولی ما ظهرارو چندساعت کولر میزنیم بازبخاری که عمرررا

عزیزم مصرف برق دقت کن 

و فرهنگ استفاده از برق رو داشته باش پنجره رو باز کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بوشهرم از کولر ایستاده ب کولر پنچره ای تغییردادیم فعلا🤣😂😂😂😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه