پسرم حرف نمیزنه ولی خیلی لجبازی میکنه گریه شدید مثلاً یهو تو خیابون بهم میفهمونه گیر میده منو ببر تو این ساختمون یا فلان اسباب بازی و بخر وقتی نمیخورم جیغ و داد میکنه انقدر گریه میکنه امروز رفت تو اسباب بازی فروشی و پنج تا اسباب بازی تکراری که از قبل خریده بود و برداشت فروشنده هم سو استفاده میکرد وقتی ازش به زور گرفتم و گذاشتم سر جایش بغلش کردم اووردمش خونه از اون موقع داره گریه میکنه تا الان خیلی زیاد داره گریه میکنه و اصلا هم بغلش نکردم خیلی دارم اذیت میشم به نظرتون چیکار کنم😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی من محل نمیدم خودشم قانع شده که با گریه کار درست نمیشه
اطرافیان اوایل به دلش بودن
ولی الان بهش میگن مادرت اجازه نمیده...
بعضی چیزایی که میخواد منطقی نیست
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊