دومی حلوای آرد سفید و نخودچی
دو لیوان آرد سفید رو الک می کنی تفت میدی کمی کرم رنگ بشه
بعد یه پیمونه آرد نخودچی رو روش الک می کنی
تفت میدی تا تغییر رنگ بده و آرد از خامی دربیاد با شعله کم
بعد دوباره این مواد رو الک می کنی
بعد یه لیوان روغن مایع و سه قاشق روغن جامد اضافه می می کنی و دوباره تفت میدی تا قهوه ای خوش رنگ بشه
این ور یه لیوان شکر رو با یک و نیم لیوان آب و گلاب و زعفرون مخلوط می کنی
به مواد خشک اضافه می کنی
هم میزنی تا حلوا به تابه نچسبه و نوش جان می کنی