2777
2789

دو تا حلوا میپزم انگشت هاشون رو هم میخورن

اولی حلوای شیر که سخته باید حوصله داشته باشی

یه لیوان شیر یه لیوان روغن مایع یه لیوان آرد رو روی شعله کم انقد هم میزنی تا مث شن دریا بشه و از اون به بعد تازه شروع به سرخ شدن می کنه

این ور یه لیوان شیر و یه لیوان شکر و کمی گلاب و زعفرون رو مخلوط می کنه و به آرد سرخ شده اضافه می کنی هم میزنی تا به مای تابه نچسبه خاموش می کنی

پروسه اول یک ساعت زمان میبره

❤خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی حلوای آرد سفید و نخودچی

دو لیوان آرد سفید رو الک می کنی تفت میدی کمی کرم رنگ بشه

بعد یه پیمونه آرد نخودچی رو روش الک می کنی

تفت میدی تا تغییر رنگ بده و آرد از خامی دربیاد با شعله کم

بعد دوباره این مواد رو الک می کنی

بعد یه لیوان روغن مایع و سه قاشق روغن جامد اضافه می می کنی و دوباره تفت میدی تا قهوه ای خوش رنگ بشه

این ور یه لیوان شکر رو با یک و نیم لیوان آب و گلاب و زعفرون مخلوط می کنی

به مواد خشک اضافه می کنی

هم میزنی تا حلوا به تابه نچسبه و نوش جان می کنی

❤خدایا شکرت

دو تا حلوا میپزم انگشت هاشون رو هم میخورناولی حلوای شیر که سخته باید حوصله داشته باشییه لیوان شیر یه ...

خب چرا شعله رو‌ زیاد نمیکنی شیر بخار بشه به روغن بیوفته بعد کم کنی سرخ شه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

میشه؟خیلی زمان برهاگه نمیسوزه زیاد کنم

اره بابا فقط تند تند هم بزن ته نگیره دیسک گردن میگیری یک ساعت پای حلوا می ایستی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اسی جونم من بااین رسپی هو سفارش گرفتم هم نذری دادم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من همیشه مشکل دارم وقتی میپزم زیر زبونت گلوله گلوله میشه انگار شن داره ولی اونروز خوب شد قبلش یکی دو ...

ابش کم‌بوده گوله میشه مثل شکر زیر زبون میاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه لیوان سر پر آرد گندم 

یه لیوان سر خالی شکر 

آرد رو با شعله خیلی کم انقدر تفت میدم که وقتی توی انگشتم میگیرم انکاری تیز شده 

من از کره قنادی استفاده میکنم 

این راز خوشمزه شدن حلوای منه 

همه عاشقشن 

کش دار و خوشمزه 

ولی خودم از حلوایی که خودم درست میکنم بدم میاد نمیتونم بخورم🤧

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دستور پختش چیه

حلوا شیر هستش

اردو ی ساعت تفت میدی با شعله ی کم فقط بوی خامیش گرفته بشه و رنگش تغییر نکنه خیلی باید هواستو بدی ب این مرحله

شهد حلوا شیرو گرم میکنی نباید ب نقطه ی جوش برسه فقط داغ بشه بهش کمی گلاب و پودر هل و شکر و زعفران میزنی و کمی ک قاطی شدن و شکر حل شد کافیه میزاریش کنار

برمیگردیم ی اردمون ک حسابی تفت خورد بدون اینکه رنگش تغییر کنه فقط بوش حسابی درومده.بهش کره حیوانی اصل من میزنم بعضیا از این کره سوپر مارکتیا هم‌میزارن مشکلی نداره ولی بافتش با کره حیوانی اصل محشر میشه قاطیش میکنی قشنگ حالت خمیر میشه بعد شهدو کم کم اضافه میکنی و همش میزنی نباید بزاری گلوله گلوله بشه شعلت ملایم باشه همینطور تا اخر تا جایی میرسه ک ب تابه نچسبه وتموم نوشجان میکنی