2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه عاشق حلوای زعفرانی و شیره انگور منن

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

طرز تهیش میگم‌الان

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

آرد گندم بگیر یا آرد نان  تو ماهی تابه تفت بده تا بوی خامی برود بعد مخلوط آب و شکر و زعفران بهش اضافه کن مرتب هم بزن آخر سر هم گلاب و هم بزن تا سفت تر بشه 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

ارد رو تفت بده تا خامیش گرفته بشه بعد روغن و کره اضافه کن

بعدش شیره ای ک با اب شکر گلاب هل زعفران درست کردی اضافه کن 

میتونی بجای اب از شیر استفاده کنی

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱

دو پیمانه آرد با یک پیمانه روغن و یک پیمانه کره رو باهم نفت میدم حدود ده دقیقه هم میزنم 

اصلا نمی‌ذارم رنگش تغییر کنه 

برای شربتش یک پیمانه و سه چهارم پیمانه شکر، گلاب، زعفران غلیظ، هل آسیاب شده و عرق هل رو روی گاز میذارم با سه پیمانه آب تا شکر حل بشه 

بعد زیر آرد رو خاموش میکنم و سی ثانیه صبر میکنم و بعد شربت رو میریزم داخلش و تند هم میزنم تا حلوا شکل بگیره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

من همیشه مشکل دارم وقتی میپزم زیر زبونت گلوله گلوله میشه انگار شن داره ولی اونروز خوب شد قبلش یکی دوبار آردو الک کردم بعد بدون روغن اونقد خوب تفت دادم که رنگش به سمت قهوه ای بره واسه تست رنگش رو یه ذره ش آب میریختم بعد که سرخ شد دوباره از الک خوب رد کردم بحاطر شنهای احتمالی بعد کمی تو روغن سرخ کردم از اونورم قندو آبو گذاشتم بجوشه حل بشه و کم کمم بهش اضافه کردم هی هم میزدم روغن اضافیم دست خودته بریزی چربتر میشه و بیشتر کش میاد گلاب هم اختیاریه من‌نمیریزم رنگش هم هرچی بیشتر تفت داده بشه یا تو روغن سرخ بشه قهوه‌ایتر میشه بعد انقد هم میزنی با شعله ملایم تا خوب بپزه ولی نه اونقد که بعضی جاهاش خشک بشه یا بسوزه 

چون قبلا خیلی تفتش میدی سرخش میکنی‌زودتر حاضرمیشه

همه عاشق حلوای زعفرانی و شیره انگور منن

دستورشو میگی؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️