2777
2789
از امضات همه چی مشخصه اون بالاتر هم به اسی گفتی دوست دارم همسرم مثل تو باشه.حالا خم میگی باهم بریم پ ...

خودمو سبک کردم ک کردم ب کسی مربوط نیست، ادا در نمیارم لابد فهمیده هستم

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

من اصن زنم به توچه؟؟؟

پرنسس علیا از شما میان

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینه دخترا ی بالای ۲۰سالو کم کم ترشیده میبینن همین پسرای ست توه پسربچه جان منظورم پسرس

کی گفته دختر بالا ۲۰ سال ترشیدس؟

نکن دختر خوب این راهش نیست

حالا  هی اصرار کن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بس کنین یمشت بچه به جون هم افتادین تو جاهلیت بسوزین 

پیچاره بچه از چاقیش گفت

خودمو سبک کردم ک کردم ب کسی مربوط نیست، ادا در نمیارم لابد فهمیده هستم

تروخدا اینوووو...مشخصه چقدر فهمیده ایی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بس کنین یمشت بچه به جون هم افتادین تو جاهلیت بسوزین پیچاره بچه از چاقیش گفت

اون از چاقیش گفت منم راهنمایی کردم بره دکتر اونوقت تو دایه مهربان تر از مادر شدی براش از ما ایراد نگیر

نه رژیم تنها اثر داره نه ورزش تنها 

شما تحت ی متخصص تغذیه رژیم اصولی بگیر که وزنت کم بشه ریزش مو و شل شدن پوست هم تجربه نکنی 

از اونطرفم برو باشگاه اگر دوست داشتی درخواست بده 

شماره منشی دکتری که تحت نظرش بودم رو برات بفرستم رژیمشم خیلی آسونه یکم هزینه برداره ولی واقعا ارزش داره 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤