2777
2789
باشه چشم

تهرانی؟ اگه تهرانی بیا باهم بریم پیاده روی ورزش، همسنیم

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

عزیزم ورزش باید جز لایف استایل زندگیت باشه نه اینکه هی زوم کنی چند کیلو کم کردم چند کیلوش برگشت و اینا....................شما ذهنتو آزتد کن ورزش کن میبینی بتدریج لاغر هم شدی.........باشگاه هم همون عصر بری بهتره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهرانی؟ اگه تهرانی بیا باهم بریم پیاده روی ورزش، همسنیم

استارتر پسره در جریانی که؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

پسره

باشه مگ چشه

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

اضافه وزن زیادی نداری!

باشگاه رو بیخیال

اگر تونستی هفته ای سه بار عصر و شب برو اگر نه هم که هیچ 

اصل کاری رو بچسب که تغذیه هست 

ورزش فقط ۳۰ درصد تاثیر داره رژیم غذایی ۷۰ درصد

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

استارتر پسره در جریانی که؟

بله، ی پسر بچه

من پیاده روی و دویدن انجام میدم ولی مشکلم اینه هر روز نمیتونم برم و متعهد باشم چیکار کنم از خودم متن ...

اگه بری باشگاه ثبت نام کنی واسه اینکه پولت هدر نره  مجبور میشی بری 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
بله، ی پسر بچه

همچین میگی پسر بچه انگار خودت ۳۰ سالته دقیقا همسنین.تو سایت عمومی زشت نخ دادن خجالت بکش

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...