من چندین هفته هست دو ماه یه ماهه برگشتم به ورزش الان خودم ۱۶ ۱۷ سالمه ۱۰۰ کیلو اینا هستم قدمم ۱۸۳ ۱۸۲ ۱۸۴ اینا شاید باشه نمیدونم چیکار کنم داغونم مثلا با خودم میگم میخوام ورزش کنم صبح ها برم ساعت ۵، میام ساعت ۹ و نیم هم میخوابم با کلی ذوق ۵ بیدار میشم امروز دیدم هوا تاریکه صدای گرگ و سگ میاد تازه من مدرسه هم میرم بخوام قبل ساعت ۷ صبح برم ورزش شاید استرس بگیرم شما بگین چیکار کنم، ساعت ۶ عصر یا ۴ و نیم عصر هم میتونم برم ولی هی میگم صبح الان ۲ ۳ روزه نرفتم باز تازه قول هم میدم به خودم که هر روز ورزش کنم ولی نمیشه خدا نمیشه چیکار کنم هر روز برم و عذاب وجدان نگیرم چطوری فراموش کنم این وقفه ها رو و دوباره شروع کنم به هر روز رفتن؟ چطووررریییی ببخشید زیاد شد چطوری هر روز برم ورزش؟ این یه کلمه سوالم
تهرانی؟ اگه تهرانی بیا باهم بریم پیاده روی ورزش، همسنیم
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
عزیزم ورزش باید جز لایف استایل زندگیت باشه نه اینکه هی زوم کنی چند کیلو کم کردم چند کیلوش برگشت و اینا....................شما ذهنتو آزتد کن ورزش کن میبینی بتدریج لاغر هم شدی.........باشگاه هم همون عصر بری بهتره
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
من پیاده روی و دویدن انجام میدم ولی مشکلم اینه هر روز نمیتونم برم و متعهد باشم چیکار کنم از خودم متن ...
اگه بری باشگاه ثبت نام کنی واسه اینکه پولت هدر نره مجبور میشی بری
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....