2777
2789

برو آزمایش بده احتمالا تیرئید کم کار داری

اول برو دکتر تغذیه رژیم غذایی اینا بگیر

بعدشم برو کلاس ایروبیکی رقصی چیزی که هم روحیت بهتر بشه هم ایروبیک خیلی  رو لاغری تاثیر میذاره  کم کم هم به ورزش علاقه پیدا میکنی

عزیزم من خودم رشتم تربیت بدنی و تغذیه اس  مطمئن باش کارایی که گفتمو انجام بدی نتیجه میگیری

درصورتی باید بگی بچست که خودت ۳۸ - ۴٠ سالت باشهاین یه پسر دبیرستانی قد ۱۸٠ هست.

یه چیزایی تو این سایت میبینم دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین میگی پسر بچه انگار خودت ۳۰ سالته دقیقا همسنین.تو سایت عمومی زشت نخ دادن خجالت بکش

نخ ندادم درست صحبت کن، هدفم ورزشه و پیاده روی، پسر هم فرق داره پسرا از سنشون خیلی بچه ترن

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

برو آزمایش بده احتمالا تیرئید کم کار داریاول برو دکتر تغذیه رژیم غذایی اینا بگیربعدشم برو کلاس ایروب ...

قربونت برم اسی پسره چه رقصی چه ایروبیکی😃

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

نخ ندادم درست صحبت کن، هدفم ورزشه و پیاده روی، پسر هم فرق داره پسرا از سنشون خیلی بچه ترن

بسه بابا جوری رفتار میکنی انگار همه ماها خریم پسر دور و اطرافمون ندیدیم

درصورتی باید بگی بچست که خودت ۳۸ - ۴٠ سالت باشهاین یه پسر دبیرستانی قد ۱۸٠ هست.

قدش مگه مهمه، ۲متر ک نیستش، بعدشم ب ذاته ن قد، به باطنه، پسرا تا قبل۳۵مث کودک دوساله هستن، دخترا هرسنی بزرگ میشن طبیعت مغزشونه، جای اون نظر ندین، بیکارین

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

بسه بابا جوری رفتار میکنی انگار همه ماها خریم پسر دور و اطرافمون ندیدیم

چی میگی

اره دقیقا🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️

پسر ک میاد تو سایت زنونه یعنی زنه

قربونت برم اسی پسره چه رقصی چه ایروبیکی😃

پسرام میرفصن

قدش مگه مهمه، ۲متر ک نیستش، بعدشم ب ذاته ن قد، به باطنه، پسرا تا قبل۳۵مث کودک دوساله هستن، دخترا هرس ...

باشه تو درست میگی

و  تمام جهان اشتباه میگن  خب؟🤦🏽‍♂️  

اینجا ایرانه

چی میگی

از امضات همه چی مشخصه اون بالاتر هم به اسی گفتی دوست دارم همسرم مثل تو باشه.حالا خم میگی باهم بریم پیاده روی؟ اولا اینکه فععععک نکنم اسی باهات بیاد پیاده روی.

دوما اینقدر خودتو سبک نکن ادای آدمای فهمیده رو در نیار

یه چیزایی تو این سایت میبینم دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار

جالب اینه دخترا ی بالای ۲۰سالو کم کم ترشیده میبینن همین پسرای ست توه پسربچه  جان منظورم پسرس