2777
2789
مادرشوهرم ودخالت هاش اینکه با شوهرم مثل پسر۴ساله رفتارمیکردو حریم خصوصی قائل نمیشد نه چرا پشیمون باش ...

منم دو سال پیش یکی اومد مثل فرشته بود گفتم خودشه و نشون آوردن بعد دو سال فهمیدم حداقل پنج شیش سال قبلش گل می‌کشیده با دلشکستگی جدا شدم به جز این بدی نداشت 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم‌بچه ننه اس تو فکر طلاقم

عزیزم 🥲 نشونه ای تو دوران آشنایی داره بنظرت این بچه ننه بودن ؟ 

همسر سابقم یه ادم خونسرد و بی احساس بود

اصلا اهل ابراز محبت و کادو خریدن و توجه کردن نبود

در مقابل دخالت و توهینای مادرش همیشه سکوت میکرد

پیشرفتی تو زندگیش نداشت و همش درجامیزد

اهل رفیق بازی و خوشگذرونی بود و منم یه ادم درونگرا بودم

جدا شدم و الان راضیم  و ارامش دارم🤍✨️

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

همسر سابقم یه ادم خونسرد و بی احساس بوداصلا اهل ابراز محبت و کادو خریدن و توجه کردن نبوددر مقابل دخا ...

واقعه زندگی با کسی که توجه نمیکنه و احساساتی نشون نمیده خیلی سخته

ادامه دار بود این کارش؟

اول از همه ازین بدم اومد که من با آزمایش یهویی گرفتن ازش فهمیدم پریسال می‌کشه و بعدش گفت از ۹ سال پیش می‌کشیده و اون موقعی که اومده خاستگاریم ۶ ماه نکشیده و دوباره بعد آشنایی با من شروع کرده هی چند ماه کشیده چند ماه نکشیده .... یعنی یک سال این مابین پاک نمونده 

الانم هی قسم و آیه و مهر بالا و حق طلاق اینا رو داره مطرح می‌کنه که راضی بشیم 

خیلی شک دارم دلمم براش میسوزه 

هی میگم خدایا هر چی خیره پیش بیاد