2777
2789
به نظرت سن بالا ها خوبن یا کوچیکا؟

اصلا سن بالاها بدرد نمیخورن فکر میکنی پخته ان ولی خیلی بی شخصیتن و فقط دنبال عشق و حال و سواستفادن و هرچی سنشون میره بالاتر بچه تر میشن

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سن بالاها بدرد نمیخورن فکر میکنی پخته ان ولی خیلی بی شخصیتن و فقط دنبال عشق و حال و سواستفادن و ...

جدی.... ایبابا

چطور باهاشون رفتار کنیم؟

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

اره دقیقا ولی این خیلی صاف و صادقه

بهتر با همین باش هم سنش خوبه هم صاف و صادق هم جدیه

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 
جدی.... ایباباچطور باهاشون رفتار کنیم؟

اصلا سمتشون نرو فقط روح و روانت خراب میشه اسیر میشی بعد یه مدتم دلزده میشن وقتی وابسته بشی و میگن تو پاکی دختری من نمیخواستم ازت سواستفاده کنم با این که کلی ازار روحی داده

بهتر با همین باش هم سنش خوبه هم صاف و صادق هم جدیه

یکی تو زندگیم بود ۱۴ سال اختلاف داشتیم اون عاشقم شده بود فقط سن یالای درست که دیدم اون بود پیشنهاد ازدواج داد و تایپ من نبود

اصلا سمتشون نرو فقط روح و روانت خراب میشه اسیر میشی بعد یه مدتم دلزده میشن وقتی وابسته بشی و میگن تو ...

وای تو چقدر قشنگ داری اکس منو توصیف میکنی به من گفت تو دختری و .‌‌‌.....😐

اصلا سمتشون نرو فقط روح و روانت خراب میشه اسیر میشی بعد یه مدتم دلزده میشن وقتی وابسته بشی و میگن تو ...

اها باشه حواسم هست

جدی چرا میان سمت کم سن و سالا؟

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

یکی تو زندگیم بود ۱۴ سال اختلاف داشتیم اون عاشقم شده بود فقط سن یالای درست که دیدم اون بود پیشنهاد ا ...

منم همینطور دورم پر سن بالا من۲۲ام اونا۳۴به بالاین تو خانواده مونم ازدواجا با اختلاف سنی زیاده تقریبا 

تایپت نبود از چه نظر

وای تو چقدر قشنگ داری اکس منو توصیف میکنی به من گفت تو دختری و .‌‌‌.....😐

شاید جفتشون یکی بودن😂😂

اها باشه حواسم هستجدی چرا میان سمت کم سن و سالا؟

چون جوونی خوشگلی بر و رو داری