2777
2789
منم همینطور دورم پر سن بالا من۲۲ام اونا۳۴به بالاین تو خانواده مونم ازدواجا با اختلاف سنی زیاده تقریب ...

ببین خیلی محبت میکرد دیگ شورشو دراورده بود همش میگفت با خانوادت صحبت کنم بعد منو میدید میگفت تو چقدر خوشگلی اصلا  به زیبایی تو ندیدم در حالی که خیلی معمولیم 

محبتش دیگ شورشو دراورده بود من از دانشگاه با  مترو میخواستم بیام خونه میگفت خسته میشی من کلاست تموم شه جلو دانشگاهم کارشو تعطیل میکرد

شما چند سالته؟هیچ اینطورم فکر نمیکنم😔😔

۲۲.۲۳

مطمئن باش هستی اون سن بالاها انقدر هیزن دنبال همین چیزان فقط 

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۲.۲۳مطمئن باش هستی اون سن بالاها انقدر هیزن دنبال همین چیزان فقط

از بچگی دوست داشتم نمیدونم چطور کنار بیام

فکر میکنم کم سنا پخته نیستن درحالی که یگ اونا شرف داره به سن بالا

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

ببین خیلی محبت میکرد دیگ شورشو دراورده بود همش میگفت با خانوادت صحبت کنم بعد منو میدید میگفت تو چقدر ...

اینا از رو سیاستشونه خدا روتو دیده دختر اینا همه حرفاش به خاطر این بوده اعتمادتو جلب کنه

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 
اینا از رو سیاستشونه خدا روتو دیده دختر اینا همه حرفاش به خاطر این بوده اعتمادتو جلب کنه

ببین دیگ داشت حالمو بهم میزد من ۷ صبح امتحان داشنم ۵ باید راه میوقتادم این تا ۱۰ میخوابید اون روز که امتحان داشتم رفتم جلو در اسنپ بگیرم دیدم جلو در وایساده بیداز شده

از بچگی دوست داشتم نمیدونم چطور کنار بیامفکر میکنم کم سنا پخته نیستن درحالی که یگ اونا شرف داره به س ...

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره 

کم سنا خامن میتونی تو مشتت بگیریشون یکم چاخان کنی ولی سن بالاها انقدر تجربه کردن که قشنگ بلدن چطور با چه ادمی برخورد کنن

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره کم سنا خامن میتونی تو مشتت بگیریشون یکم چاخان کنی ولی سن بالاها ...

چاخان یعنی چطوری؟

ببین دیگ داشت حالمو بهم میزد من ۷ صبح امتحان داشنم ۵ باید راه میوقتادم این تا ۱۰ میخوابید اون روز که ...

شغلش چی بود؟

این هم ببخشی خدایی نکرده به هدفش میرسید دیگه دود میشد میرفت هوا

چاخان یعنی چطوری؟

مثلا بهشون بگی تو خیلی اوکیی خوشتیپی خیلی محترمی حتی الکی اینجوری خر میشن

شغلش چی بود؟این هم ببخشی خدایی نکرده به هدفش میرسید دیگه دود میشد میرفت هوا

پزشک داروساز بود  اصلا عجیب بود ما تو اشناییمون بهش گفتم فقط در حدی که دست همو بگیریم تو دوستی من حتی تو دوره دوستی دلم نمیخواد بغلم کنی هرچی میگفتم مسگقت چشم

مثلا بهشون بگی تو خیلی اوکیی خوشتیپی خیلی محترمی حتی الکی اینجوری خر میشن

یعنی بهش اعتماد به نفس بدیم😂😂

راس میگی پلی ماش از این کارا بلد بودم بیشتر منو خر میکنن

پزشک داروساز بود اصلا عجیب بود ما تو اشناییمون بهش گفتم فقط در حدی که دست همو بگیریم تو دوستی من حت ...

نمیدونم چرا حس میکنم بازم یه ریگی تو کفشش بوده

یعنی بهش اعتماد به نفس بدیم😂😂راس میگی پلی ماش از این کارا بلد بودم بیشتر منو خر میکنن

کاری نداره عین خودشون دروغ بگو 😂😂😂همین که اهمیت ندی اصلا برات مهم نباشن خیلیم سعی کن حضورت پررنگ نباشه خدایی نکرده دم دستی خطاب بشی

کاری نداره عین خودشون دروغ بگو 😂😂😂همین که اهمیت ندی اصلا برات مهم نباشن خیلیم سعی کن حضورت پررنگ ...

یعنی جدی پسرا اینطوری فکر میکنن؟ دم دستی و ...

دست خودم نبست با محبتم هعی نزدیک آدما میشم

یعنی جدی پسرا اینطوری فکر میکنن؟ دم دستی و ...دست خودم نبست با محبتم هعی نزدیک آدما میشم

بله خیلی دم پرشون باشی میگن این همیشه هست هرکار بکنیم هست دیر جواب بدیم خیانت کنیم توهین و تحقیر کنیم بازم هست ولی وقتی ببینن خودتو دوست داری و بفهمن انرژی از تو نمیگیرن هرکاری میکنن نزدیک بشن نیازی نیست هم پیام میدن همون لحظه سین کنی جواب بدی همش بگی بیا بریم بیرون بزار اون بگه