2777
2789
من خاله هام از حیوونم پست ترن💔👺

می‌دونی مثل اینه که بگیم غذا خوردن از گرسنگی خیلی بهتره

شما بگید نه من یه روز غذا خوردم مسموم شدم. خیلی از غذاها مسمومیت میارن و ضرر دارن و...

حرف شما درست

من نمی گم غذای مسموم وجود ندارد. چرا غذاهایی هستن که با خوردنش آدم مریض میشه و گرسنه بمونه بهتره. نمیگم خواهر بد وجود ندارد. چرا اتفاقا یه خواهرهایی اونقدر ضربه میزنن به ادم که کاش اصلا نبودن

ولی آیا تجربه مسمومیت غذایی باعث میشه بگیم غذا چیز بدیه؟ 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

قضاوت نکردم عزیزم گفتم خواهر خوبه

اینکه گفتی خودت عقل داشتی. این قضاوته. نه من بی عقلم تو عقل کامل امیدوارم دست روزگار تو رو تو شرایطی قرار بده که یکی تو رو اینجوری قضاوت کنی. فقط بدون دلم رو شکستی. بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۶خیلی چاقه اندام من که خوبه رو مسخره میکنه میگه تو خیلی زشتی

۷ سال فاصله دارید

دقیقا حساسترین فاصله سنی 

نود درصد بچه های اولی که ۷ سالگی خواهر برادر دارد میشن شدید حسادت میکنن چون سن خیلی خاصیه براشون

و معلومه والدین شما نتونستن مدیریت کنن

این حسادت ریشه کرده تو وجودش 

اینکه گفتی خودت عقل داشتی. این قضاوته. نه من بی عقلم تو عقل کامل امیدوارم دست روزگار تو رو تو شرایطی ...

دل شما خیلی پره چرا نفرین میکنید 

گفتی خواهرم باعث شد گفتم سما خودت عقل داشتی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

۷ سال فاصله داریددقیقا حساسترین فاصله سنی نود درصد بچه های اولی که ۷ سالگی خواهر برادر دارد میشن شدی ...

وقتی هم میخوام درس بخونم سروصدا میکنه نمیذاره چون خودش همیشه تجدیدی بود حسودی میکنه

همش در حال خوردنه دست به سیاه و سفید نمیزنه در حالی که من به مادرم خیلی کمک میکنم

می‌دونی مثل اینه که بگیم غذا خوردن از گرسنگی خیلی بهترهشما بگید نه من یه روز غذا خوردم مسموم شدم. خی ...

خیلی منطقی و زیبا نوشتی

...

حالا من قبلا حتی دوست نداشتم نوه ی دختری دیگه تو خانواده باشه😂 چون پدربزرگم خیلی علاقه زیاد به نوه دختر داره...خیلی خیلی

بعد من چون نوه اول خانوادم خیلی بهم عشق میدادن‌ اصلا دوست نداشتم این محبتی که به من میکنن تقسیم بشه😁

همیشه دوست دارم مرکز عشق و توجه باشم

و همه ی دوست داشتن برای من باشه‌.

اگه خواهر داشتم بابام یه ذره بیشتر به اون توجه می کرد...

واقعا تصورشم برام ترسناکه🥲

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

وقتی هم میخوام درس بخونم سروصدا میکنه نمیذاره چون خودش همیشه تجدیدی بود حسودی میکنههمش در حال خوردنه ...

سرکوفت شما رو به سرش میزنن پدر مادرتون؟

شوهر دارم گلم باردارم یکماهه

خب دیگه تنها نیستی برو خوش باش . من که نه از پدر و مادر نه خواهر نه شوهر از هیچ کس شانس نیاوردم انگار خدا منو آفرید نشون بنده هاش بده بگه ببینین اینو از هیچی بهش شانس ندادم اما هنوز زنده است و خودشو نکشته.