2777
2789
عنوان

نی نی بیا من وتعلیق کن بخاطر کاربر بی فرهنگ مادر زن میخوام از سایت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 18228 بازدید | 277 پست
سلام عزیزمایشون هرجا منو میبینه یا حتی تو تاپیکا خودم ریپلای میکنه که بچه دار نمیشی ب بچه های من حسو ...

وای چه طور می‌تونه 

نمی‌ترسه از خدا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای چه طور می‌تونه نمی‌ترسه از خدا

به مادر منم فحش ناموسی داد

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چرا نمیفرستید تا من چک کنم؟لینک تاپیک رو هم بدید من پستهارو چک میکنم حتی اگر کاربر پاک کرده باش ...

ببخشید   سایت ازدسترس خارج شد الان دوباره وصل شدبرام 

نی نی یار دوستت دارم😍😘

به مادر منم فحش ناموسی داد

بعد تو امضا زده نی نی یار دوستت دارم 

جای نی نی یار من خجالت کشیدم که این دوستم داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بذارید من یک نمونه از بی ادبی همین کاربر رو از تاپیک خودش بفرستمانگار در مورد کاربری های مادرزنم حرف ...

طبق این اسکرین اگه عدالت بود باید هر دو طرف لغو کاربری میشدن چطور به فردی که میگه کفتار نمیگید توهین کرده.... ببینید اینکه میگم جانب داری های در سایت به خاطر افکار خودمون هست کاملا درسته هرکی همفکرمون نیست فقط مقصر دیده میشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
الان چرا نمیفرستید تا من چک کنم؟لینک تاپیک رو هم بدید من پستهارو چک میکنم حتی اگر کاربر پاک کرده باش ...

تویکی از تاپیکای مادرزن بود که  تعطیل شد اسم تاپیک حضورذهنم نیست اما پیاماشون رومیزارم الان ببینید 

نی نی یار دوستت دارم😍😘

یه کاربری هم داره یا نمی‌دونم برا خودشه با طرفدارشه 

تاپیک  بچه دوم زد اولش سوال کرد موافقید برا بچه دوم بعد به ماها که بچه داریم چند تا تا تونست توهین کرد اش رشته هم بود به من گفت بدبخت دختر زا و جوجه کشی و..

دمت گرممممم

برو تو کاربریش تاپیکشو ببین 

برای اعتصامی تاپیک زده که مطمئن بشه تعلیق شده!😐

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تویکی از تاپیکای مادرزن بود که تعطیل شد اسم تاپیک حضورذهنم نیست اما پیاماشون رومیزارم الان ببینید

بزار ببینیم این کاربر آش رشته چی گفته ؟!!

تویکی از تاپیکای مادرزن بود که تعطیل شد اسم تاپیک حضورذهنم نیست اما پیاماشون رومیزارم الان ببینید

تو خودت مادر زنی دیگه یکی از تاپیکای مادر زنه دیگه چیه😑🤦‍♀️

وگرنه همه به مادر زن فحش دادن شما هی میومدی جواب فحشاشونو میدادی بقول خودت اگ مادر زن نیستی پس چرا جواب توهینایی که ب مادر زن میکننو میدی؟!

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

وای چه طور می‌تونه نمی‌ترسه از خدا

منم میخام درخواست تعلیق بدم 

سایت بمونه برای این زن و یارانش

روح روانم مهمتره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

تو خودت مادر زنی دیگه یکی از تاپیکای مادر زنه دیگه چیه😑🤦‍♀️

وگرنه همه به مادر زن فحش دادن شما هی میومدی جواب فحشاشونو میدادی بقول خودت اگ مادر زن نیستی پس چرا جواب توهینایی که ب مادر زن میکننو میدی؟!

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️