2777
2789
عنوان

نی نی بیا من وتعلیق کن بخاطر کاربر بی فرهنگ مادر زن میخوام از سایت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 18957 بازدید | 277 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چرا نمیفرستید تا من چک کنم؟لینک تاپیک رو هم بدید من پستهارو چک میکنم حتی اگر کاربر پاک کرده باش ...

خواهشاً اش رشته رو برگردونید 

بنده خدا اعصابش خورد شد ترجیح داد بره اگه فتنه بود که باید الان میموند ماهی می‌گرفت مثل بعضیا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا اسکرین شات بیخوده؟ قضیه داره بودار میشه، خب اسکرین اگه واقعا توش فحاشی باشه این کاربر هرکی که هس ...

میگم بی خوده یعنی ربطی به این کاربر اش رشته نداره 

تو تاپیک قبل استاتر اونه گذاشته اسکرین که اصلا ربطی به اش رشته ندارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان چرا نمیفرستید تا من چک کنم؟لینک تاپیک رو هم بدید من پستهارو چک میکنم حتی اگر کاربر پاک کرده باش ...

بذارید من یک نمونه از بی ادبی همین کاربر رو از تاپیک خودش بفرستم

انگار در مورد کاربری های مادرزنم حرف شده این کاربر این پست رو گذاشته 

بعد جواب سرود عشق رو ببینید که یهو چجوری به این کاربر حمله کرده

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دیشب دهتا نقل گرفت فحش داد و نفرین کرد ب قول دوستم ب کلیه ام

غلط کرده 

اینجوری که نمیشه هی داره شما ها رو اذیت میکنه نی نی یار باید رسیدگی کنه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بذارید من یک نمونه از بی ادبی همین کاربر رو از تاپیک خودش بفرستمانگار در مورد کاربری های مادرزنم حرف ...

دمت گرممممم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بذارید من یک نمونه از بی ادبی همین کاربر رو از تاپیک خودش بفرستمانگار در مورد کاربری های مادرزنم حرف ...

دمت گرممممم

میگم بی خوده یعنی ربطی به این کاربر است رشته نداره تو تاپیک قبل استاتر اونه گذاشته اسکرین که اصلا رب ...

دقیقا الانم غیبش زد

دمت گرممممم

برو تو کاربریش تاپیکشو ببین 

برای اعتصامی تاپیک زده که مطمئن بهش تعلیق شده!😐

برو تو کاربریش تاپیکشو ببین برای اعتصامی تاپیک زده که مطمئن بهش تعلیق شده!😐

اره گفته وای چرا نیست 

اینقدر پیگیر 

غلط کرده اینجوری که نمیشه هی داره شما ها رو اذیت میکنه نی نی یار باید رسیدگی کنه

سلام عزیزم

ایشون هرجا منو میبینه یا حتی تو تاپیکا خودم ریپلای میکنه که بچه دار نمیشی ب بچه های من حسودی

بهم میگه بجای چرخیدن تو سایت برو بچه از پرورشگاه بیار

بنظرتون ایشون میتونه همچین حرفی بزنه؟

بارها ب من گفته پیرزن ۵۰ساله

و....

واقعا ازش خستمه

من دیرو اصلا سایت نبودم ولی داشت ب من توهین میکرد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

میدونم چه مریضی هستش منتها شک میکنم که حتما کاربری های نینی یار هاست چون اگه ما بودیم تاالان تعلیق مشکی میشدیم!!!!

بدون اینکه اصلا نینی یار بیاد بپرسه چیشده تعلیق میکرد

ولی الان اومده گفته شات بده😂🤦‍♀️

میدونم چه مریضی هستش منتها شک میکنم که حتما کاربری های نینی یار هاست چون اگه ما بودیم تاالان تعلیق مشکی میشدیم!!!!

بدون اینکه اصلا نینی یار بیاد بپرسه چیشده تعلیق میکرد

ولی الان اومده گفته شات بده😂🤦‍♀️