2777
2789
عنوان

پول ماهیانه دختر دانشجو چقدر باید باشه ⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 42 پست
نهااایت ۵ تومن دیگه همچی با خودت باشه خرید باشگاه همچی ولی بنظرم باشگاه نرو فعلا تا دستت باز باشهچون ...

مامانم گفت برو منم جوگیر شدم 900 دادم باشگاه الان عین چی پشیمونم 

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مدیریت باید کنی اونام گناه دارنفعلا بیخیال باشگاه شو لباس زیاد نگیر هر چی لازم بود

اصلا هیچی نگرفتم هنوز یه رژ و ریمل گرفتم فقط 500 

و دیگه هیچ چیز دیگه ای 

خورد و خوراک و بیرون رفتن از اول ماه تا الان شده 3 تومن برام😬

سلام عزیزم منم تهران دانشجوام ماهی ۳ ۴ میگیرم. و هیچ هزینه اضافی نمیکنم و همش تموم میشه. برای خورد و ...

وای من ۳ تومن داشتم از اول ماه 200 مونده برام😭

خب خیلی شده بنظرم اینجوری تا هر ماه ۷،۸ تومن راحت هزینت میشه

امروز یکم خوراکی گرفتم شد 300

چند روز پیش یدونه کاهو دوتا موز و دوتا نارنگی گرفتم 200

خیلی همه چی گرونه 

۲ تا ۳ میل

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

کمه وسط ماهه و از سه تومن 200 مونده برام😂😭

اره ولی خب چون گفتی وضع مالی متوسط

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!