2777
2789

این ماه تازه یکسال شده عقدم

هرروز هرروز میپرسن حالا جالبه اونی ک میپرسه خودش ۳ ۴ سال عقد بوده  

خیلی بیشعوری نیست؟ منم گفتم عروسیم میکنم عجله نکنین ان شالله یکی دو سال دیگه 

میگن از تو عروسی کن در نمیاد😐😐

شاید یکی شرایطش و نداره

خدایا فقط پولشو برسون من 💩 دهنشون 

اونی ک با ۴ سال عقد تازه عروسی کرده حیلی حسوده فقظ اون میپرسخ بحث باز میکنخ

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دلت سنگهههاونا دلشون میخواد عروس شی بدیتو میخوان مگ ؟

دلم سنگ نیست مطمئنا من از همه بیشتر میخوام برم سر خونه زندگیم و در تلاشم شرایطش جور بشه اینکه هرروز بپرسی کار خیلی زشتیه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

وا چه حالی دارن که تاریخ عروسی شما دغدغه شونه

هروقت پرسیدن بپیچون یا رک بگو به تو چه😐

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

حرف عجیب زدی خب 

۱ ساله عقدی میپرسن میگی هنوز زوده ۲/۳ سال دیگه؟؟! 

خب معلوم موجب تعجب همه میشی 

ادم مگه ۳ سال عقد میمونه؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

محل ندهباعث نشن دعوا کنی با شوهرتشرایط بده

خیلی اعصابم خورده حالا ما تا دوسال دیگه شاید عروسی کنیم یعنی سالگرد سوم بنظرتون خیلی بده؟

وا چه حالی دارن که تاریخ عروسی شما دغدغه شونههروقت پرسیدن بپیچون یا رک بگو به تو چه😐

چون میگن دعوت کن

محل ندهباعث نشن دعوا کنی با شوهرتشرایط بده

والا وقتی شوهر بعد از یکسال عقد هنوز اقدام نکرده لازمه باهاش دعوا بشه یکم به خودش بیاد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

حرف عجیب زدی خب ۱ ساله عقدی میپرسن میگی هنوز زوده ۲/۳ سال دیگه؟؟! خب معلوم موجب تعجب همه میشی ادم مگ ...

هنوز زوده رو از کجات دراوردی؟

به کسیم ربط نداره کی کِی عروسی میکنه بسته به شرایطش

انقد احمقی که نمیفهمی شاید یکی شزایطشو نداره؟ اماده نیست؟