2777
2789

کیا بیذارن دردو دل کنیم .خیلی تنهام واقعا دوستم ندارم حرف بزنم باهاش.خدام حرفامو گوش نمیده نمیدونم چرا اصلا اومدم این دنیا .هیچ کاریم بلد نیستم بکنم پیشرفت کنم.خستم از همه چی

چیشدععزیزم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس تنهایی میکنم.هیچکسو جز خانوادم ندارم.همیشه تنها میرم این ور اور .از خونه دیگه خستم بدم میاد ...

چند سالته

خب اینکه بد نیست ، میدونی خانواده هبچکس‌نبست همه‌کسه

دنبارو بگردی اخر میری گیر یه دوتا ادم به اسم رفیق میوفتی از هم عوضی تر

ولی خب یکی دوتا داشته باشی کافیه

اما خب دیدت رو عوض کن سعی‌کن‌جور‌دیگه ببینی ، واقعا همینکه خانوادت هستن خیلی خوبه و سعی کن‌حالتو با خودت‌خوب‌کنی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چيشده؟توضيح بده بدونيم جريان چيه

گفتم تنعام .هیچیم جوردرنمیاد.نه ازدواجم نه کار درست حسابی از ایندم میترسم از زندگی کردن متنفرم دیگه.دوستام همه شوهر کردن قطع ارتباط کردن .خیلی کلافم اصلا نمیدونم چ غلطی میکنم دقیقا

چند سالتهخب اینکه بد نیست ، میدونی خانواده هبچکس‌نبست همه‌کسهدنبارو بگردی اخر میری گیر یه دوتا ادم ب ...

بله خانپاده مهمه خداروشکر دارمشون .ولی دوست چی .عقده ای شدم دیگه.

بله خانپاده مهمه خداروشکر دارمشون .ولی دوست چی .عقده ای شدم دیگه.

چرا دوست نداری؟؟؟

ینی هیچی نیس

گفتم تنعام .هیچیم جوردرنمیاد.نه ازدواجم نه کار درست حسابی از ایندم میترسم از زندگی کردن متنفرم دیگه. ...

خب زمان بندي ادما باهم فرق داره عزيزم. نبايد خودتو مقايسه كني. 

منم دوستام اكثرا مزدوج شدن دوتا بچه دارن. سر خونه زندگيشونن. ولي من نه. 

بعضياشون شاغلن. ولي من نه. 

اصلا اهميت نميدم. هدف خودمو ميرم جلو. 

به خدا هم توكل و ايمان دارم. تا الان خدا منو به اينجا رسونده. از اين به بعد هم ميرسونه. 

يك قدمت به سمت خدا برو. خدا هزار قدم مياد سمت ادم. 

قدم برداشتي عزيزم؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

۲۹

خب سنی هم نداری