2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست

دختر منم د رو سخت مینویسه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوش اینقدر گریه کردم و تو سر خودم زدم

توروخدا اینکارو نکن بچه اخرش همه اینارو یاد میگیره ولی این حرکتا قشنگ تو ذهنش میمونه و بیشتر گیج میشه رو درک و تمرکزش خیلی تاثیر میزاره من قشنگ حس میکنم وقتی پسرمو تشویق میکنم تمام تلاششو میکنه خوب‌بنویسه خوب بخونه 

وقتی میبینی ذهنت اعصابت آرومه اونموقع شروع کن باهاش کارکن وقتی کارزیاد داری یا بهم ریختی کاریش نداشته باش خودتم اذیت میشی اون طفل معصومم

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
جلوش اینقدر گریه کردم و تو سر خودم زدم

بهش اضطراب میدی. نکن لطفاً.

با بازی یادش بده. من دیروز دارچین ریختم تو بشقاب. از دخترم خواستم حروف رو بنویسه. خیلی دوست داشت

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
می بینم اینقدر کار می کنم نتیجه نمیده ناراحت میشم

بهت حق میدم منم کلاس اولی دارم قشنگ درکت میکنم وقتی کم میارم سعی میکنم فقط به این فکرکنم اونی که روبروم نشسته کسیه که از همه دنیا بیشتر دوسش دارم نباید بترسونمش اون فقط یه بچس که واسه یادگرفتن خیلی بهم احتیاج داره فکرکن یه برگه زبان انگلیسی یا هرچی جز‌فارسی بزارن جلویه منو تو بگن بخون وبنویس چیزی ازش میفهمیم ؟نه چون یادنگرفتیم اونم همینه بخدا خیلیا هستن حاضرن بچه تااخر عمر بی سواد بمونه اما اون بیماری لاعلاجی‌که بچشون داره درمون بشه چی از سلامتی بچمون مهمتره بخدا اخرش همشون خوندن نوشتن یاد میگیرن ولی این ترس ووحشت تو ذهنشون میمونه

مشکل از معلمشونه فقط داره وظیفش رو انجام میده تموم بشه بره نمیفهمه بااین سرعت اون بچه چیزی یاد نمیگیره اگرم یادبگیره فقط حفظ کرده بابا این شکلیه اب اون شکلی. مادرا هم نمیتونن به هزارکار برسن توخونه معلم بچه هم بشن عصبی میشن کم میارن بچه بی گناه هم تو مدرسه تحت فشار قرارمیگیره هم تو خونه به نظرم برو با معلمش حرف بزن بگو بیشتر باهاشون کار کنه وقت بزاره تا یه نشانه تو ذهنشون نمونده نره سراغ بعدی هنوز که تااخر سال خیلی وقت مونده