2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 126 پست
خواهرت هم مثل من خیلی اذیت شده ولی خیلی بیشتر چون بارداری هاش زمان بیشتری طول کشیدن. خدا جواب سختی ه ...

عزیزم شما الان بارداری هر دعایی کنی برآورده میشه 

واسه اروم شدن دل منم دعا کن عمل بینی انجام دادم خیلی پشیمونم وضعیت روحیم ریخته بهم خیلی وضعیت بدی دارم دعا کن ی جوری کنار بیام با شرایط 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما الان بارداری هر دعایی کنی برآورده میشه واسه اروم شدن دل منم دعا کن عمل بینی انجام دادم خیل ...

سلام ترانه عزیز. حتما دعا میکنم. ببین اولا کار درستی کردی که بینی تو عمل کردی و این احساسی که داری کاملا طبیعیه. بعضی از ما به تغییرات توی صورتمون حساس هستیم و دیر باهاش کنار میایم. در حالی که بعضی ها با هر تغییری حال میکنن. دوست من بینی ش رو عمل کرد. بینی ش گوشتی بود. ماه های اول خود من هم حس میکردم بینی قبلی به صورتش بیشتر میومد و الان جالب نشده ولی نمیگفتم. چون صورت تپلی داشت. بعد از یکسال هر بار که میبینمش احساس میکنم چقدر قشنگتر و ظریف تر شده در حالی که خودش اصلا راضی نیست. من بعد از عمل بینی اون و تغییر چهره اش ، تصمیم گرفتم خودم هم عمل کنم که الان باردار شدم‌. هر کسی هم که میبینه میگه چه دختر نازیه ولی خودش اینجوری فکر نمیکنه. بزار یه مدتی روی صورتت بشینه اونوقت حس میکنی چقدر متفاوت شدی. بعضی ها بینی شون باید جا بیفته.  اصلا روحیه خودت رو خراب نکن از کاری که کردی لذت ببر

سلام ترانه عزیز. حتما دعا میکنم. ببین اولا کار درستی کردی که بینی تو عمل کردی و این احساسی که داری ک ...

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی ممنون از راهنماییت 

اصلا دست خودم نیست شور اشتیاق قبلو ندارم میخوام چن جلسه مشاوره برم  روحیم کلا ریخته بهم اصلا نمیتونم ب بچه هام برسم...کلا عمل بینی صبر میخواد منم کم تحملم ...

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من تاپیک عملت رو خوندم، تازه بینی تون استخونی بوده و سوراخ ها هم قرینه شدن. پس شما صددر صد خیلی قشنگ ...

ان شالله ک همینطور باشه چون قوز داشتم الان که قوز برداشته بعد سوراخ بینیم کوچیک بود قسمت پره هارو برش نداده احساس میکنم بالا باریک شده پایین پهن ...هرکاری میکنم کنار بیام خوشم بیاد اصلا ب دلم نمیشینه همه میگن خیلی ب صورتت میاد اصلا اونیکه تو آیینه و گوشی میبینی نیست ولی من باورم نمیشه همش میگم ی دماغ چقد جا داره ک میگن یکسال باید صبر کرد دیگه همینه تغییر نمیکنه که 

باید ماشین داشته باشین تا سوار شی وگرنه سرعت عملت زیاد نمی شع

۳بار تاالان رفتم رد شدم

ان شالله ک همینطور باشه چون قوز داشتم الان که قوز برداشته بعد سوراخ بینیم کوچیک بود قسمت پره هارو بر ...

ببین احتمالا بینی خیلی مشکل داری نداشتی، اونایی که خیلی بینیشون داغونه یکدفعه خیلی تغییر میکنن. خوب چون سوراخای بینیت کوچیک بوده دست نزده دیگه. کار خیلی خیلی درستی کرده. اینجوری بینیت ریز و غیر طبیعی میشد . بعد هم یه بینی دیگه، دنیا دو روزه. به سلامتی خودت و بچه هات فکر کن.  هیج نعمتی مثل سلامتی و زندگی خوب نیست. انقدر مشکلات بزرگ و حل نشدنی توی زندگی ها هست. چرا روحیه خودت رو خراب بکنی. اگه خدای نکنه یه مشکل دیگه پیدا میکردی چی؟ نیمه پر لیوانتو نگاه کن. هر روز صبح که بیدار میشی داشته هات رو با خودت مرور کن

ببین احتمالا بینی خیلی مشکل داری نداشتی، اونایی که خیلی بینیشون داغونه یکدفعه خیلی تغییر میکنن. خوب ...

اره دقیقا تازه میفهمم بینیم خیلی مشکل نداشت ...اره واقعا حرف شما درسته کلا من خیلی ناشکرم وقتی بیرون میرم میبینم کسایی ک بینی عمل کردن چقد مشکل دارن میگم وای خدایا اینا دیگه چه میکشن......

چی بگم والا ی ذره باید مشاوره برم از وقتی راه دور ازدواج کردم از اونور بارداری سختی داشتم از اونور کهیر گرفتم شقاق گرفتم   دوتا زایمان پشت هم بعد زایمانم همون موقع ها افسردگی گرفتم ولی خودم خودمو کنترل کردم دوباره هی شرایط سخت میومد جلوم حالم بهم می‌ریخت 

گفتم چن جلسه برم حتماااااااااا چون میدونم احتیاج دارم من الان ۴ماه هر شب خواب عمل بینی میبینم

اره دقیقا تازه میفهمم بینیم خیلی مشکل نداشت ...اره واقعا حرف شما درسته کلا من خیلی ناشکرم وقتی بیرون ...

حتما مشاوره برو. تو کشور ما متاسفانه این چیزا جا نیوفتاده. ولی قبل از هر کسی خودت باید به خودت کمک کنی. برای خودت ارزش قایل شو به احترام تمام سختی های که جسم و روحت تونستن از پسشون بر بیاین. آدم اتفاقات سخت رو رد میکنه مثل اون بارداری اولت که چه حجم استرس و سختی رو تحمل کردی،کار هر کسی نیست ،مثل الان خودم، ولی کاملا سالم از اون اتفاقها بیرون نمیاد. هر بار قسمتی از روحش اسیب میبینه و اینا باید ترمیم بشن که نمیشن و مشکل بعدی شروع میشه.حالا مال تو الان همه روی هم جمع شدن و عمل بینیت مثل محرک بوده، وگرنه بنظرم بینیت رو نچرال عمل کرده.