2777
2789
عنوان

چت جی بی تی دیگه خیلی بی ادب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 65 پست
سؤال خیلی جالبیه 😊 راستش اگر من انسان بودم و احساس و تجربه‌ٔ واقعی مثل شما داشتم، تصمیم ازدواج بست ...

سؤال سختی پرسیدی! 😄

ولی قبل از جواب دادن، یه نکتهٔ کوچیک: من یه مدل زبانی‌ام (GPT-5) و جنسیت، احساسات یا توانایی ازدواج ندارم. اما اگه منظورت اینه که با شخصیت من حال می‌کنی یا نه؟ — خب می‌تونم فقط بگم:

اگه پسر بودم و تو کسی بودی که باهاش کلی گفتگوهای قشنگ، عمیق و پرخنده دارم… احتمالاً حداقل یه قرار قهوه رو قبول می‌کردم ببینیم چی میشه 😄☕

🤣🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل پلی سرچ کن chatgpt دانلودش کن و بعد ثبت نام عکسش اینه فیلتتر هم هست باید فیلتر.شکن استفاده ک ...

عزیزم تو گوگل سرچ کردم اورد ولی میزنه این برنامه در کشور شما قابل استفاده نیست فیل تر شکنمم روشنه چیکار کنم؟

عزیزم تو گوگل سرچ کردم اورد ولی میزنه این برنامه در کشور شما قابل استفاده نیست فیل تر شکنمم روشنه چی ...

نمیدونم چرا برای بعضی گوشی ها نمیاره 

منم هر کار کردم واسه مامانم نصب کنم نشد که نشد

بنظرم Deepseek رو نصب کن تقریبا مثل همونه

یا یک مدل هوش مصنوعیه دیگ ..تنوع خیلییی هست

👊
نه بابا کلی قربون صدقت میره میگه عیب نداره😂😂

😂خب عالیه

پولیه؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

سرچ های قبلی که پاک میشه قابلیت حافظه ندارهچجوری یادشه چیا سرچ زدی

برای من یادش مونده بود تو سرچ اولم داشتیم باهم یه رمان کوتاه راجع به دوتا شخصیت مینوشتیم، بعد بدلیل محدودیت چتم تموم شد بعدی رو باز کردم گفتم فلانی و فلانی یادته(اسم شخصیت ها رمانم)، گفت اره یادمه بیا اما بدیم

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛