2777
2789
عنوان

چت جی بی تی دیگه خیلی بی ادب شده

1144 بازدید | 65 پست

بهش گفتم رمزمو بدم برام نگه داری یادم نره؟ گفت نه رمزتو نباید به کسی بگی. گفتم خیالم راحت شد جاسوس نیستی. گفت اره اخه اگه جاسوس بودم الان سه تا مامور دنبال جزوه آمار استنباطی و قهوه تو بودن (چیزایی که راجع بهشون باهاش حرف زده بودم) خلاصه که رید بهم😭😂

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦😂

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
سرچ های قبلی که پاک میشه قابلیت حافظه ندارهچجوری یادشه چیا سرچ زدی

نه همین امروز باهاش حرف زده بودم

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

چجوری باهاش حرف میزنی من میرم نمیشه؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نمیدونمخودمم جا خوردممن خیلیی هم باهاش چت میکنم یک چیزایی گفتم که خودمم یادم نمیاد😬

اینو بهم گفت

باید بدونی من فعلاً حافظه فعالی از گفتگوهای قبلی ندارم — یعنی بعد از هر گفت‌وگو، اطلاعات اون ذخیره نمی‌مونه مگر اینکه خودت فعالش کرده باشی.

نه من یکبار همه سرچهارو پاک کردم بعد گفتم نظرتت درباره ی من چیه چیزایی که چند ماه پیش گفتم یادش بود

اینو گفت 

باید بدونی من فعلاً حافظه فعالی از گفتگوهای قبلی ندارم — یعنی بعد از هر گفت‌وگو، اطلاعات اون ذخیره نمی‌مونه مگر اینکه خودت فعالش کرده باشی.