2777
2789
هرچی بیشتر شیر بدی شیرت بیشتر میشه بچه طفلی شیر خشک نمیخواد خووو😆 شیر خودتو بدی بهتره اگ‌گفتن میتون ...

خخخ آره خیلی زرنگه 🤣🤣

تک دارویی بودم ازاول ..دودل بودنم برای دارومه بیشتر .. 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هرچی بیشتر شیر بدی شیرت بیشتر میشه بچه طفلی شیر خشک نمیخواد خووو😆 شیر خودتو بدی بهتره اگ‌گفتن میتون ...

دوتا دکتر رفتم  هرکدوم یچیزی گفتن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا دکتر رفتم  هرکدوم یچیزی گفتن 

آره من سر دوماه پریود شدم .اون موقع چون از اول تولد بهش شیر خشک میدادم زیاد حالیم نمیشد کم شدن شیرم. ...

شباام شیرخودتومیدادی؟

من شیرخودمو ک میدم هر نیم ساعت  شیرمیخاد خودمم دگ ضعف میکنم عین روانیا میشم دوست دارم سرمو بکوبم جایی🤣😂😂

ن شیرخودمومیخوره ولی هر نیم ساعت گشنش میشه وسینم خالی میشه..میدونی اعصابم بهم میریزه مخصوصا شبا

همون شیر افزا بگیر  بخور خودتم تقویت کن همیشه ی چیزی. م دستت باشه بخوری . اجیل‌شیر عسل .چای کیک خلاصه مدام ی چیزی بخور تا نخوری که تبدیل ب شیر نمیشه .شیربرنج و فرنی درست کن بذار تو یخچال هر موقع بیکار شدی ی پیاله بیار بخور 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
شباام شیرخودتومیدادی؟من شیرخودمو ک میدم هر نیم ساعت شیرمیخاد خودمم دگ ضعف میکنم عین روانیا میشم دوس ...

آره شبا تا تکون میخورد بیدار میشدم شیرش میدادم می‌خوابید . ببین باید ب غذای خودت برسی . من از آشپزی سختم نیست شوهرم از سرکار میومد میرفتم آشپزخونه شام درست میکردم .اکثرا هم چون شوهرم برنجی هست برنج درست میکردم .کلا تو دوران شیردهی باید ب غذای خودت برسی تا شیرت با کیفیت بشه .

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ن نمیشه نخورم..دکتر پیش دوتا متخصص رفتم یکی متخصص اطفال بود خانوم بود که گفت مغز بچه رو آف میکنه ای ...

نمی‌دونم اگه برا خودت ضرر نداره نخور یا ی روز در میان بخور 

برای این قضیه دودلم خیلی نمیدونم چیکارکنم

اگه حالت خیلی بد نمیشه ی مدت که بچه شیرمیدی نخور بعد که موقع غذا کمکی شد میتونی بخوری چون اون موقع کم کم بچه شکمش سیر میشه با ویزای دیگه هم .ولی بازم خودت باید تصمیم بگیری که ب ضرر سلامتی خودت نباشه 

اگه حالت خیلی بد نمیشه ی مدت که بچه شیرمیدی نخور بعد که موقع غذا کمکی شد میتونی بخوری چون اون موقع ک ...

داروتشنج شوخی بردار نیس  ک بتونم نخورم

عزیزم دورت بگردم میشه تاپیک، (آخرمو) رو از کاربریم گزارش بزنی 😞💔 توسط خانواده همسرم دارم شناسایی میشم، برات آیت الکرسی و حمد میخونم به نیت حاجت رواییت، تورو خدا زدی لایک کن بخونم برات 😞😭

تورو خدا ببخشید تو تاپیکت نوشتم شرایط اضطراری خواهر شوهرم نمیخوام شناساییم کنه