2777
2789
ممکنه از مزه شیر خشک خوشش نیومده باشه با دلدردی چیزی باشه .خوابش کن تو خواب بهش شیر بده .بعضی بچه ها ...

ازاول نان دادم بهش عوض نکردم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر شیشه فندقی مثل سینه مادر بهش دادی ؟

اره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعدم اوایل اکثرا شیر مادر کمه منم تا چهار ماه ب بچم درکنار شیر خودم شبرخشک میدادم .بعد ی بار بردم متخصص اطفال گفت اگه شیر خودت کافیه شیرخشک بهش نده . منم دیگه بعد از اون شیر خودمو میدادم فقط . اولین بار که پریود شدم شیرم خیلی کم شد نمی‌دونستم بخاطر پریودی هست فک کردم شیرم داره خشک میشه  بچم سیر نمیشد شیش ماهش بود یادم نمیره شیرخشک هم شوهرم خرید نخورد آنقدر گریه کردم .بعد از دو روز شیرم خوب شد فهمیدم بخاطر پریودی بود .دیگه شیر افزا پودری از داروخونه می‌خرید شوهرم هر موقع شیرم کم بود می‌خوردم .خودمم مزشو دوست داشتم . ی چیز دیگه من بعد از زایمان وسواس گرفته بودم هر بار دسشویی میرفتم باید میرفتم تنمو میشستم لباس عوض میکردم بخاطر همین همیشه تنم تمیز و خوشبو بود  . گاهی بچه ها از بوی عرق بدشون میاد و شیر نمیخورن 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ببین سینه خودتو میگیره الان

میگیره ..ولی شیرم کمه ..داروهای تشنجم میخورم دوتا دکتر متخصص اطفال رفتم یکی گفت روشیرت اثر داره یکی گفت نداره

چی دادی؟ نفهمیدم ببخشید

شیرخشک نان خخخ

ازاول نان دادم بهش عوض نکردم

شاید اون بسته فاسد بوده یا بد مزه . اشکالی نداره خودت شیرافزا بخور بذار شیرت زیاد بشه .خودتو تقویت کن .کله پاچه سیرابی شیردان .جیگر گوسفند اینا شیرو زیاد می‌کنه . الان تازه زایمان مردی احتمال هنوزم یا خونریزی داری یا لکه بینی بخاطر همین شبرت کمه

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
میگیره ..ولی شیرم کمه ..داروهای تشنجم میخورم دوتا دکتر متخصص اطفال رفتم یکی گفت روشیرت اثر داره یکی ...

نمیتونی نخوری دارو یا دکترتو عوض کنی ؟

میگیره ..ولی شیرم کمه ..داروهای تشنجم میخورم دوتا دکتر متخصص اطفال رفتم یکی گفت روشیرت اثر داره یکی ...

هرچی بیشتر شیر بدی شیرت بیشتر میشه 

بچه طفلی شیر خشک نمیخواد خووو😆 شیر خودتو بدی بهتره اگ‌گفتن میتونی شیر بدی بده همیشع

بگو تک دارویی کنه اونی ک تاثیر داره رو حذف کنه اگ میشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بعدم اوایل اکثرا شیر مادر کمه منم تا چهار ماه ب بچم درکنار شیر خودم شبرخشک میدادم .بعد ی بار بردم مت ...

وای گفتی بچه منم ازوقتی پریود شدم شیرخشکی شد چون‌کلا خشک شد شیرم..جوش زدی تو ک زود پریود شدی؟

من ۴۵ روزگیش پریود شدم همه میگفتن زود شدی 

بعدم اوایل اکثرا شیر مادر کمه منم تا چهار ماه ب بچم درکنار شیر خودم شبرخشک میدادم .بعد ی بار بردم مت ...

ن شیرخودمومیخوره ولی هر نیم ساعت گشنش میشه وسینم خالی میشه..میدونی اعصابم بهم میریزه مخصوصا شبا

وای گفتی بچه منم ازوقتی پریود شدم شیرخشکی شد چون‌کلا خشک شد شیرم..جوش زدی تو ک زود پریود شدی؟من ۴۵ ر ...

آره من سر دوماه پریود شدم .اون موقع چون از اول تولد بهش شیر خشک میدادم زیاد حالیم نمیشد کم شدن شیرم. یکی دوماه که شیرخشک رو قطع کردم سر پریودی دیگه اشکم در میومد .طفلک بچم همه اش گرسنه بود دو سه روز .ولی بعدش دیگه شیرافزا اینا خوردم بهتر شد بعد از اونم دیگه از هشت نه ماهگی غذا کمکی آدم میده راحت تره .سختیش همین تا هفت هشت ماهگیه 

ن نمیشه نخورم..

دکتر پیش دوتا متخصص رفتم یکی متخصص اطفال بود  خانوم بود که گفت مغز بچه رو آف میکنه این داروها خاب اوره گفتم خب شیرخشک بدم ؟فت من نمیتونم بگم و ازشیر مادر محرومش کنم پیش ی متخصص دیگ برو 

رفتم پیش متخصص نوزادان گفت گفت ن خانوم خیالت راحت برومادری کن

برای این قضیه دودلم خیلی نمیدونم چیکارکنم