2777
2789
عنوان

هم کلاسی دخترم خیلی بی ادبه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 102 پست
این همه مشکلات که برا بچه ها پیش میاد رو نمیبینی مگه؟ من بیخود نگران نیستم

اون ها هم مامان هایی مثل شما داشتن که تو بزرگسالی یهویی با همه چی رو به رو شدن وضعیتشون اینه شما مثال بارز افتادن از اونور بومی

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه مشکلات که برا بچه ها پیش میاد رو نمیبینی مگه؟ من بیخود نگران نیستم

اره ولی در حد شیاف حساس نیستم، اصلا ناراحتیت بیخوده وگرنه دختر منم نمیدونه اسم پشت و جلو فرق دارن ولی دیگه شیاف واقعا چیزی نیس

بچه ها این دوره زمونه خیلی بی ادب و پرو شدن دخترم به همکلاسیش زنگ زده بود باهم بریم پارک بعد مامان ه ...

نه من اجازه نمیدم خارج از کلاس در ارتباط باشه با کسی کلاسشون گروه داره سوالی باشه اونجا خودم از اولیا میپرسم 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

اون موقع سنش بیشتر میشه یاد بگیره از معلم اشکالی نداره

اتفاقا تا اون موقع همه چی رو میفهمه نه اینکه منتظر بمونه اون موقع بیان براش توضیح بدن تا بفهمه. 

بسیاری از خانواده ها مثل شما با رفتار غلطشون باعث میشن بچه بره از جای دیگه و غلط اموزش ببینه کنجکاویش به صورت خوب برطرف نباشه و این موضوعات واسش جالب پیش بیاد و به راه های بد کشیده بشه، برا همین مشاور میاد تا از این سن کم اگاهشون کنه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
اتفاقا تا اون موقع همه چی رو میفهمه نه اینکه منتظر بمونه اون موقع بیان براش توضیح بدن تا بفهمه. بسیا ...

چی بگم والا الان شیاف رو براش توصیح بدم ؟

نه من اجازه نمیدم خارج از کلاس در ارتباط باشه با کسی کلاسشون گروه داره سوالی باشه اونجا خودم از اولی ...

اینا هم گروه دارن ولی دختره تنبل به بهانه تصویری حرف زدن با هم تکلیف حل میکردن هی دخترم جواب تکلیفا رو میگفت حس کردم مادرش از سر خودش وا کرده دخترش و گیر دختر من انداخته  حس سواستفاده گری کردم

نه من اجازه نمیدم خارج از کلاس در ارتباط باشه با کسی کلاسشون گروه داره سوالی باشه اونجا خودم از اولی ...

یا خدا مگه دخترت مریضه که اینجوری ایزواله اش کردی؟

میدونی چه صدمات روانی بدی میتونی براش پیش بیاری همینجوری هم با این بسته بودنت تو خطر کلی مشکل جنسی و بلوغ زودرس میوفته با بقیه هم که ارتباط نگیره منزوی میشه تو رو خدا با یه روانپزشک/روانشناس حرف بزن 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

یا خدا مگه دخترت مریضه که اینجوری ایزواله اش کردی؟میدونی چه صدمات روانی بدی میتونی براش پیش بیاری هم ...

عزیزم چه ایزوله ای دخترم دوستش دختر عموش هست باهم بازی میکنن بیرون میرن ولی من و پدرش دوست نداریم با دوستش تلفنی حرف بزنن یا چیزی دوستی فقط در حد مدرسه به نظرم درستشم اینه