2777
2789

دیگه خسته شدم 

هر کاری میکنم به دخترم نزدیکتر بشم ازم دورتر میشه 

کلاس دومه و تک فرزند

هر چی میخواد سعی میکمم براش بگیرم دست روش بلند نکردم تا حالا همیشه بوس و بغل و قربون صدقه ولی جواب عکس میده 

همه بچه ها هر چی میشه بخ مامانشون میگن یا حرف شنوی دارن اما من برای دخترم مثل غریبه هام صبح رفتم بهش سر بزنم جلو دوستاش براش پفیلا و پاستیل بردم زیاد خوشحال نشد تازه قبول نمیکرد میگفت ببرش انقد خجالت کشیدم بچه های دیگه ماماناشونو میبینن انگار ۱۰۰ ساله همو ندیدن

چکار باید بکنم که نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم منم الان چهارم از کلاس اول هم کلا دو هفته بردمش مدرسه اجازه نداد میگف فکر میکنی من بلد نیستم یا بچه ام یا مثلا دستش نمیذا ه بگیرم میترسه دوستاش ببینن ،یا مدرسه میرم زیاد بهم توجه نمیکنه مثلا نگن بچه نه نه است در حالی که تو خونه خوبه

هر بچه ای یجوره دیگه همه مثل هم نیستن که 

من پسرم از نوزادی تا ۴ سالگیش انگار ن انگار من مامانش بودم 😑۴ سالش بود پیش میومد صبح تا شب منو نبینه مامانم میگف اصن اسمی ازت نیاورد این بچه 

از ۵ سالگیش تا همین چند وقتی که بره پیش دبستانی یهو بهم وابسته شد خیلی زیاد میخاستم برم بیرون باید قایمکی میرفتم 

زیاد بهش نچسب بذار تو مدرسه با دوستاش باشه یکم ازت دور باشه تا دلتنگ بشه

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

بچه ها متفاوتن دیگه.بعضیا کلا گرم نیستن.یکم بش فضا بده.زیاد بش نچسب شاید بهتر شد.بعدم فعالیت های دو نفره داشته باشین.ببین چی دوست داره.فیلمای مورد علاقشو ببینین.بازی های فکری دو نفره.اهنگایی که دوست داره حفظ کن...

باباش این مدلیه؟دیگه هر بچه یه سرشتی داره عزیزم بازم ادامه بده ،مثل خودت با محبت میشه

با حرفت موافقم 

هر بچه ای یه مدله 

من جفت دخترام تو یه مدرسه هستن هربار میرم مدرسه یکی بدو میاد بغلم میکنه اون یکی دست تکون میده میره با دوستاش 

تو همه کارا با هم متفاوتن 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

باباش این مدلیه؟دیگه هر بچه یه سرشتی داره عزیزم بازم ادامه بده ،مثل خودت با محبت میشه

باباش تقریبا بله 

اونم میاد باهاش حرف بزنه میگه از مدرسه تعریف کن میگه فعلا کار دارم بعدا اینقدر بی ادبانه جواب میده

بچه ها متفاوتن دیگه.بعضیا کلا گرم نیستن.یکم بش فضا بده.زیاد بش نچسب شاید بهتر شد.بعدم فعالیت های دو ...

بخدا همه اینایی که میگی انجام میدم 

زیادم بهش نمیچسبم از همون کلاس اولم وابستگی نداشت تازه بهم میگفت دیرتر بیا دنبالم 

الانم هفته ای ۱بار یه زنگ تفریح میرم سر میزنم همین